Zonguldakspor'a geçtiğimiz sezon Tuzlaspor'dan devre arasında katılan ve kısa sürede taraftarın gönlünde taht kuran Stoper Okan Duran tekrar Zonguldaspor'a döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi. Okan idman sonrasında yaptığı açıklamasında "Zonguldakspor'a döndüğüm için çok mutluyum. İnşallah Zonguldakspor için terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim. Bizim için hayırlı sezon olur, güzel bir başlangıç yaparız. Altay'dan puan yada puanlarla döneriz inşallah. Taraftar tekrar gelmeme o kakar çok memnun oldular ki buna bana hissettirdiler. Bu sezon onların desteği ile bu sene güzel işler yapacağız" dedi.

"TARAFTARIN KARŞISINA ÇIKMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Okan "Geçtiğimiz yıl Devrek'de oynadık. Karaelmas Köksal Stadı'nda taraftarımızın karşısında oynamadım. Onun da bir heyecanı var inşallah dediğim gibi bizim için hayırlı başarılı bir son olur. Zonguldak halkı ile yönetimi ile taraftarı ile futbolcu, teknik kadro ile yani burası bu camia şampiyonluğa aç yani benim isteğim arzum içimden geçen heyecanım buradaki insanlara şampiyonluğu yaşatabilmek için mücadelemi edeceğim, çalışacağım. Bunun için söz verebilirim. İnşallah mahcup olmayız benim duam hep o yönde geçen yıl geldik. Mahcup olmadığımızı düşünüyorum güzel yerde bitirdik, keşke Play-Off oynasaydık ama gönül istiyor. Ama hayırlısı buymuş. Play-Off'a kalamadık. İnşallah bu sene başarı ile birlikte taraftarımızla birlikte desteklerini esirgemesinler. Bizim yanımızda olsunlar başaralı olacağımızı düşünüyorum" dedi.

"ALTAY MAÇI İLE İYİ BAŞLAMAK İSİTYORUZ"

Okan Duran "Sezonun ilk maçı güzel başlamak istiyoruz. Deplasmanda galip gelemiyorsak da beraberlikle gelmek istiyoruz. Altay büyük bir camia ise bence Zonguldak camiası daha da büyük. Taraftarımız bize desteğini versin, veriyor zaten fazlasıyla. Onların yanımızda olduğunu hissetimiz zaman ekstra fazla sahada motive oluyorum. Ben Devrek'te hissetiysem burada düşünemiyorum gerçekten bende hala heyecanı ve mutluluğu var hala bende inşallah güzel bir sezon geçeriz. inşallah sonu güzel olur. Taraftarımız da bizde bir emek veriyoruz mahcup olmak istemiyoruz. Allah'ın yardımı ile ligi güzel yerde bitireceğimize bende düşünüyorum. El ele verip Zonguldakspor'u layık olduğu yerlere birlikte getireceğiz" dedi.

"SABRETMEK ZORUNDAYIZ"

Okan Duran sabırlı olmak zorunda olduklarını belirterek "Bu sabır işi zaman işi hafta, hafta bakacağız maçlara. Sonuçta lig uzun bir maratona hafta, hafta bakmadığın zaman mağlubiyeti var, galibiyeti var, beraberliği var, kendi adıma söylüyorum. Sonuç ne olursa olsun bir sonraki haftaya hazırlanıyorum. Bu camianın taraftarın, şehrin istediği başarıyı inşallah elde ederiz."

"90 NUMARANIN SIRRI"

Okan Duran neden 90 numara giydiğini de açıklayarak "90 numara eşimin doğum yılı olduğu için giyiyorum. Son 6 sezondan beri onunla birlikte bu formayı terletiyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi