Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden Ereğli Belediyespor Pazar günü saha ve seyircisi önünde Beyköy Belediyespor'u konuk edecek. Eflatun-beyazlı ekip geçtiğimiz hafta deplasmanda lider Kırıkkale Büyük Anadoluspor'a 1-0 yenilmesine rağmen ortakay koyduğu futbolla beğeni toplamıştı.
Hafta boyunca Beyköy Belediyespor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Atakan Gültekin nezaretinde Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda sürdüren ve hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayan Ereğli Belediyespor taraftarını önünde sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.
Ereğli Belediyespor 15 puanla 12'nci sırada bulunurken rakip Beyköy Belediyespor ise 8 puanla küme düşme potasında bulunuyor. Bu karşılaşma Ereğli Belediyespor açısından büyük önem taşıyor.
ATAKAN GÜLTEKİN HEYECANINI PAYLAŞTI
Ereğli'nin yetiştirdiği futbolculardan olan ve 10 yıl Pendikspor ardından Ereğlispor forması giyen, futbolu bıraktıktan sonra antrenörlüğe başlayan bu sezon devre arasında Ereğli Belediyespor Teknik Direktörlüğüne getirilen Atakan Gültekin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yeniden Ereğli taraftarının önüne çıkacağı için heyecanlı olduğunu ifade etti.