Zonguldakspor'da Teknik Direktör Cahit Terzi'ye güven kalmadı. Geçtiğimiz sezonu Şenol Demir ve Fatih Akyel ile tamamlayan Zonguldakspor'da yönetim Akyel ile tekrar anlaşmayarak yeni sezona yeni bir teknik adamla girmeye karar vermişti. Zonguldakspor'u bilen tanıyan bir teknik adam tercih eden yönetim 5 yıl önce takımı amatör kümede şampiyon yaparak 3. Lige çıkartan Cahit Terzi ile anlaşmaya vardı. Taraftarın ise büyük bölümü Cahit Terzi'nin 3. Ligde 7 maç üstü üste kazanamaması ve üst düzey liglerde başarılı olamayacağı gerekçesiyle Terzi'nin takımın başına geçmesine tepki göstermişti. Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve Zonguldak medyası da Cahit Terzi'ye destek verirken, karşı çıkan taraftarlar da yine Cahit Terzi'li Zonguldakspor'a sahip çıkıp içerde dışarıda her zaman olduğu gibi takımı desteklemeye devam etti.

KORKULAN OLDU, TAKIM KÖTÜ GÜNLER GEÇİRİYOR

Zonguldakspor sezona deplasmanda Manişa Büyük Şehir Belediyespor karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen bu maçtan 2-1 yenik ayrılarak başladı. İnişli çıkışlı maçların ardından Zonguldakspor çöküşe geçti ve ligde son 5 resmi maçını kazanamadı, Ziraat Türkiye Kupası'ndan da elendi. Son olarak Kahramanmaraş'da sahasında 3-0 gibi hezimetle yenilen Zonguldakspor'da taraftar da patladı, adeta çılgına döndü. Haftalardır sabreden taraftarın sabrı taştı. Sezon öncesi takımın başına geçmesine karşı çıktıkları Cahit Terzi ile hızla alt sıralara düşen Zonguldakspor play-off hedefinden uzaklaşıp küme düşme potasına doğru hızla ilerliyor.

KADRO KALİTELİ, TERZİ YETERSİZ

Zonguldaksporlu taraftarların ve camianın artık Cahit Terzi'ye güveni kalmadı. Kulüp Başkanı Süleyman Caner'e destek veren taraftarların özellikle Terzi'ye karşı tepkisi dinmezken, sosyal medyayı da kullanarak güvensizliklerini her fırsatta dile getiriyor. Zonguldakspor'un kadro kaliteli olarak iyi konumda olması, bireysel olarak iyi futbolculara sahip olmasına rağmen bu kaliteli kadroyu verilmli kullanamayan Terzi ile taraftar arasındaki bağlar her geçen hafta koparken, Sivas Belediyespor karşısında alınacak galibiyetle kötü günlerin bitmesini bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi