TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden Zonguldakspor sezona Manisa FK yenilgisiyle başlamasına rağmen sezonun ilk haftalarında aldığı galibiyetler ve iyi futbolu ile taraftarı ileriki haftalar için umutlandırmış, teknik heyet ve futbolcular alkış almıştı.

Ancak son 4 haftadır galibiyete hasret kalan Zonguldakspor Sarıyer ile 2-2 berabere kaldıktansonra sahasında Samsunspor'a 2-0 mağlup oldu, ardından 1922 Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Ligde son maçını Gümüşhanespor ile sahasında oynayan ve bu maçtan da 90'ncı dakikada yediği golle yıkılan Zonguldakspor'da taraftar adeta çılgına döndü.

TEPKİLER YÜKSELMEYE BAŞLADI
Son 4 haftadır galip gelemeyen ve futbol olarak ortaya bir şey koyamayan Zonguldakspor'da taraftarın da artık sabrı taştı. Özellikle Gümüşhane karşısında yenilen gol öncesinde oyun devam ederken Serhat ve Gürkan'ın 4'ncü hakem ile tartışması, oyunu bırakması ve golün gelmesi oyun ve takım disiplininin kalmadığını bir kez daha gözler önüne serdi.

TARAFTARIN CANI YANIYOR

Zonguldakspor'un iyi gününde kötü gününde har an yanında olan, iç sahada ve dış sahada takımlarını kilometrelerce giderek destekleyen cefakar taraftar da verdiklerinin karşılığını almak, sahada mücadele eden, takım oyunu oynayan futbolcu gurubu izlemek, bu takıma hakim olan, sözünü geçirebilen, oyun disiplini sağlayabilen bir teknik adam görmek istiyor.

Son 4 haftadır galibiyet yüzü göremeyen, sezon başında aldığı galibiyetler ve olumlu futbolu ile umut veren Zonguldakspor'un son durumu ise taraftarın canını yakıyor.

AFACAN ZEMİNİ BAHANE EDİYOR

Teknik Direktör Serkan Afacan ise haftada her yenilgi sonrasında 4 gün idman yaptığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın zemininin bozukluğunu bahane ediyor. Haftada 4 gün idmana değil Türkiye'de dünyanın hiç bir stadında zemini dayanmaz. Zemini bozan da zeminden şikayetçi olan da, yenilgiler sonrasında zemini bahane eden de Teknik Direktör Serkan Afacan'dır. Rakipler sanki başka zeminde oynuyor.

Editör: Pusula Gazetesi