Zonguldakspor'un başarılı defans oyuncusu Okan Duran, Bugsaş maçında yaşadığı talihsiz sakatlığı tamamen atlatarak çok çalışıp form durumunu üst düzeye çıkarıyor. İdmanda en arzulu ve istekli futbolcular arasında yer alan Okan Duran özellikle son Şanlıurfa yenilgisine çok üzüldüğünü, galibiyetle dönebilecekleri bir maç olduğunu söyledi.

Okan Duran "Takım olarak bizim en büyük desteğimiz taraftarımız. Biz onlarla birlikte varız. Onların desteği ile inşallah kendi sahamızda Nazilli Belediyespor'u yenerek, play-off iddiasını sürdürmek istiyoruz. Ama bizler burada güzel işler yapıyoruz. Bizlerde her anlamda destek istiyoruz. Özellikle hafta sonu taraftarımızın desteğini görmek istiyorum. Biz taraftarımızla daha güçlüyüz. Taraftarımızın desteği ile Nazilli Belediyespor'u yenerek hedeflediğimiz yoldan kopmayacağız. Kahramanmaraş ve Şanlıurfa yenilgilerine gelince, eksikler vardı, o vardı şu vardı demek istemiyorum. Ama özellikle Şanlıurfaspor maçının ikinci yarısına ben kendi adıma çok üzüldüm. 6-7 tane net pozisyonumuz vardı. Gönül isterdi ki oradan puan çıkartmak. Şanlıurfa'dan galibiyetle dönemediğimiz için üzgünüz" dedi.

"RAKİPLER DE CAN ÇEKİŞİYOR"

Alt sıralarda bulunan takımlara karşı zaafları olduğu yönündeki eleştirilere değinen Okan Duran "Alt sıralardaki takımlara puan kaptırdığımız söyleniyor. Öyle bir şey yok. 11'inci ve 12'inci haftalara baktığımız zaman puan getiriyorduk. Sonuç itibariyle deplasmana gidiyorsun rakipler de can çekişiyor. Onlar içinde kolay süreçler değil. O yüzden olaya öyle bakmamak gerek. Her puan çok kıymetli. Nazilli karşısında 3 puanla sahadan ayrılacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi