TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor'da 2018-2019 futbol sezonu öncesinde yönetim ilk olarak olağanüstü kongreye giderek yönetime takviyeler yapıldı. Süleyman Caner Başkanlığında yoluna devam eden Zonguldakspor'da yönetim göreve Teknik Direktör Cahit Terzi'yi getirdi.

İSKELET KADRO KORUNDU
Geçtiğimiz sezon başarılı performansları ile dikkatleri çeken ve sözleşmeleri biten Kaleci Sinan Ören ve Kamil İçer'in tekrar takıma kazandırılmalarının yanı sıra Okan Eken'in bonservisinin Keçiörengücü'nden alınması, Turan Yılmaz'ın tekrar transfer edilmesi, Onur Eriş'in ise sözleşme uzatması büyük bir başarı olarak değerlendiriliyor.

YENİ İSİMLER ÜZERİNDE DURULUYOR
Zonguldakspor yönetimi Teknik direktör Cahit Terzi'in raporu doğrultusunda özellikle orta saha, sağ kanat ve Okan Eken'e alternatif isimler üzerinde duruyor. Sağ bek olarak Kemal Cingirt ile tekrar prensip anlaşmasına varılırken, dış transferde önümüzdeki hafta hareketlik bekleniyor.

YENİ SEZON ÇALIŞMALARI PAZARTESİ BAŞLIYOR
2018-2019 futbol sezonu çalışmalarına 16 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan Zonguldakspor'da anlaşmaya varılan tüm futbolcular ilk idmana katılacak. Kırmızı-lacivertli ekip 1 hafta Zonguldak'ta yapacağı idmanlar esnasında Kozlu Belediyespor'un tesis binasını kullanacak. Zonguldakpor daha sonra ise kamp için Kızılcahamam Çam Hotel tesislerinde 12 günlük kampa girecek, hazırlık maçları oynayacak.

Editör: Pusula Gazetesi