TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un başarılı file bekçisi Sinan Ören Corona Virüs salgını sürecini değerlendirdi.

Sinan Ören, ''Bu sıkıntılı süreçte çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kondisyoner hocamız Barış Şeref'in uzaktan eğitimleri ile kondisyonumuzu korumaya çalışıyoruz. Antrenmanlara bütün arkadaşlarımız katılım sağlıyor. Ben inanıyorum ki lig başlayana kadar hazır bir hale geleceğiz. İnşallah sezonu en iyi yerde bitireceğiz" dedi.

"12'NCİ ADAM TARAFTARI ÖZLEDİM"

Sinan, ''Zonguldak benim ikinci evim. Orada güzel anılarım var. Unutmam mümkün değil. Orayı seviyorum. Taraftarımızı da özledim. Ama malesef ki korona virüs nedeniyle maçlar seyircisiz oynanacak. Olsun. Onlar bizi her yerde destekler" dedi.

"FUTBOL SAHALARI DAHA İYİ HALE GELDİ"

Kaptan Sinan Ören, ''Corona Virüs salgını nedeniyle ara verdiğimiz bu arada sahanın düzelmesi bizleri mutlu etti. Çünkü maç temposu ve tesisimizin olmamasından dolayı sahanın zemini kötüydü. Bu verilen ara sanırım sahalara yaradı. Devrek sahası da iyiymiş. Aldığımız bilgiler yönde. Sahanın iyi olması bizim için daha avantajlı. Biz iyi bir takımız" dedi.