Devre arası transfer çalışmalarına sürderen Zonguldakspor yönetiminin İstanbulspor'dan transfer ettiği genç yetenek 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Hakan Yılmaz kırmızı-lacivertli ekibe geldiği için çok mutlu olduğunu belirtti. Antalya kampında da takımla birlikte idmanlara çıkan ve Eyüpspor ile oynanan hazırlık maçında bir de gol atan Hakan'ın oldukça moralli olduğu gözlendi.

'HEDEFİ OLAN TAKIMDAYIM"

Transferin gerçekleşmesinden dolayı mutlu olduğunu belirten genç futbolcu Hakan Yılmaz "Benim adıma Zonguldakspor'a gelmem iyi oldu. İstanbulspor'dan kiralık olarak geldim. Zonguldakspor 2. ligde hedefleri devam eden bir takım. Sonuçta play-off şansımız sürüyor. Onun için uğraşacağız. Bende Zonguldakspor için kendim için elimden geleni yapacağım, terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim.''dedi.

"TARAFTARI ARAŞTIRDIM, ÇOK İYİ"

Zonguldakspor taraftarına da övgüler yağdıran Hakan Yılmaz "Buraya gelmeden önce Zonguldakspor taraftarını araştırdım. Çok iyi bir taraftarımız var. Bizde futbolcular olarak iyi sonuçlar alarak taraftarımızı en iyi şekilde mutlu ederiz. Altay maçıyla ikinci yarıya 3 puanla başlamak istiyoruz. İyi bir takımımız var" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi