TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Batman Petrolspor sahasında Gölcükspor'a 4-2 yenildi. Grubunda 11 puanla son sırada bulunan Batman Petrol'un Teknik Direktörü Tarık Yurttaş'a maç sonunda Batman Petrolsporlu taraftarlar saldırdı, tekme-tokat, demir çubuklarla darp edildi.

ZONGULDAK TÜFAD SESSİZ KALMADI
Zonguldak Futbol Antrenörler Derneği Başkanı Ahmet Birdal ve yönetim kurulu üyeleri yaşanan bu tatsız olay karşısında sessiz kalmayarak Teknik Direktör Tarık Yurttaş'a yapılan saldırıyı kınadı.

TARIK YURTTAŞ'IN ZONGULDAK İLE İLİŞKİSİ ÇOK İYİ

Karabük doğumlu olan Teknik Direktör Tarık Yurttaş aynı zamanda TÜFAD Zonguldak Şubesesi üyesi. Zonguldak ile ilişkileri üst düzeyde olan Tarık Yurttaş'a aynı zamanda Zonguldaklılar geçmiş olsun temennisinde bulundu.

ZONGULDAK TÜFAD'TAN KINAMA GELDİ

TÜFAD Zonguldak Şubesi tarafından yapılan açıklama şöyle: "Antrenörümüz, üyemiz TFF 3.lig ekiplerinden Batman Petrolspor teknik direktörü Tarık Yurttaş hocamıza külüp binasının önünde bir grup tarafından demir çubuk ve sopalarla uğradığı saldırıyı üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Üyemiz Tarık Yurttaş ve diğer yaralanan oyuncularımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir bir an önce sağlıklarını kazanmalarını dileriz.
Dünyada ve ülkemizde sporun kardeşlik birlik beraberlik için bir temel taşı olmasına rağmen bu çirkin olay ülkemiz futbolunu derinden yaralamıştır bu olayı nefretle kınıyoruz"

Editör: Pusula Gazetesi