TFF 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Cumartesi günü saha ve seyircisi önünde lig ikincisi Tuzlaspor ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-lacivertli ekip kulüp binasında kampa girdi maç saatini bekliyor. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 13.30'da oynanacak maç öncesinde Teknik Direktör Cahit Terzi açıklamalarda bulundu. Terzi, Tuzlaspor'un güçlü bir rakip olduğunu, kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak Tuzlaspor'u yenmek istediklerini söyledi.

"FUTBOLCULARA VE TARAFTARIMIZA GÜVENİYORUM"

Teknik Direktör Cahit Terzi, ''Lig ikincisi Tuzlaspor ile oynayacağız. Onlar da kuvvetli takım. Tabi ki bizde kendi sahamızda oynuyoruz. Kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanıp mutlaka sahadan 3 puanla ayrılmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ben futbolcularıma ve taraftarlarıma güveniyorum. Biz yarın yalnız bırakmasınlar. Gelip saha da bize destek olsunlar. Mutlaka yarın bu takım Tuzlayı yenerek çıkışını sürdürecek. Lig içerisinde kayıp olacaklar. Sakatlar olacak. Bunlar normal. Onun için sıkıntı olacağını düşünmüyorum. 90 dakika boyunca futbolcular canla başla oynayacak, taraftarımızda destekleyecek" dedi.

Terzi, ''2 galibiyet 2 beraberlik aldık. 5'inci hafta yenmemiz gerek. 7 puanlık avantajı kaybettik. 1 beraberlik 1 mağlubiyetle. Onun için Tuzlaspor'u yenmemiz gerek. Yenecek güçteyiz. Onun için Tuzlaspor karşısında taraftar desteğimizle 3 puanı alacağız" dedi.

"BÜYÜKLERİMİZ MORAL VERDİ"

Vali Ahmet Çınar ve Emniyet Müdürü Ahmet MetinTuranlı'nın ziyaretini değerlendiren Terzi ''Valimiz Ahmet Çınar ve Emniyet Müdürümüz Ahmet Metin Turanlı'nın kulübe gelmesi bize moral verdi. Onların bizim yanımızda olması bize ayrı bir güç veriyor. Onun için çok mutlu oldum. Valimizin bizim yanımızda olması bize büyük moral verdi. Bu destek inşallah sene sonuna kadar sürer. Bu futbolcular terinin son damlasına kadar mücadele ediyor. Tuzlaspor çıkış maçımız olacak'' dedi.

Editör: Pusula Gazetesi