Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldakspor Pazar günü İnegöl deplasmanında sezonun ilk maçına çıkacak. Kırmızı-lacivertli ekip sezonu geç açması nedeniyle ilk etap kampını Kızılcahamam'da tamamladı, 1 günlük iznin ardından Bolu'da tekrar kampa girdi. Elmas buradan direkt olarak İnegöl'e maça geçecek.

Zonguldakspor takım kaptanı ve tecrübeli kalecisi Sinan Ören takımın son durumu hakkından kampta açıklamalarda bulundu. Camiaya seslenen Sinan Ören "Ben Eskişehirli olarak Zonguldakspor'a destek için buradayım. Kenetlene zamanı. Taraftar varsa takım var" dedi.

"KAPTAN OLARAK DESTEK İÇİN BURADAYIM"

Zonguldakspor'da üçüncü sezonunu geçirecek olan takım kaptanı kaleci Sinan Ören "Zonguldakspor zor günlerden geçiyor. Takım kaptanı olarak bende gereken desteği vermek için buradayım. Yeni ve zor bir süreçteyiz. Ama burada mazeretlere sığınmaya gerek yok bence. Bizim mazeretleri nasıl aşabiliriz nasıl üretebiliriz konusunda ilerlemeliyiz. Bu doğrultuda yeni bir teknik ekip geldi hocalarımıza çok güveniyoruz kısa sürede bizim için lige hazırlanmakta zor bir durum. Ekstra efor sarf ettik, ekstra antrenmanlar yaptık. Bu dönemlerde aşırı yüklenmeler, sakatlıklar olmadı. Bilinçli bir şekilde gittik çünkü. Şu bir gerçek; takımımızı daha iyi seviyelerde görmek istiyorsak daha iyi olmalıyız. Bunu ekip olarak başaracağız" dedi.

"BU TAKIMI GÜÇLENDİRMEK İSTİYORUZ"

KaptanSinan, "Ben bir Eskişehirli iken, Zonguldakspor'a bu kadar sahip çıkmaya çalışıyorken Zonguldakların kat kat sahip çıkmaları gerekiyor. Başta mülki amirler vatandaşlar seçmişler bu oluşumlar beraber sizlerde dahil hep beraber bu takımı güçlendirmek istiyoruz. Biz bu doğrultuda saha içinde elimizden geleni yapacağız. Saha dışından da destekleri bekliyoruz. Gerçekten birilerini yanımızda görmek istiyoruz. Tekrar söylüyorum bu takım Ahmet'in Mehmet'in takımı değil bu takım Zonguldak'ın takımı Zonguldakspor. Bu takım ne kadar üst taraflara giderse herkes kazanacak, herkes mutlu olacak. Daha iyi ve daha fazla insanlarla muhatap olacaklar. Bu birlik ve beraberlik mesajı vermek istiyorum. Birilerini yanımızda görmek bizi mutlu ediyor. İnşallah sizler gibi büyüklerimizi de bize destek verirler ve Zonguldakspor'u en iyi yerlere taşırız. Bu camia büyük ve köklü bir camia" dedi.

"TARAFTARLAR VARSA TAKIM VAR"

Bir takımın başarısı için taraftarın çok önemli olduğunu vurgulayan Sinan Zonguldakspor taraftarının her zaman takımına destek olduğunu söyledi.

"ZONGULDAKSPOR BANA, BEN ZONGULDAKSPOR'A EMEK VERDİM"

Sinan "Taraftarlar varsa, takım var. Biz hepimiz bir bütünüz. Taraftar futbolcu yönetim ayrıştırmayız. Biz bütünüz. Hep birlikteyiz, hep beraberiz. Ben zor durumda bu takıma sahip çıkmak istedim işin gerçeği şahsi olarak konuşuyorum. Zonguldakspor bana emek verdi ben de Zonguldak spora emek verdim. Ayrılan arkadaşlarımız oldu onlara saygı duyuyorum. Teknik Direktörde ayrıldı yapacak bir şey yok önümüze bakmak zorundayız. Önümüzde önemli bir meşakkatli yol var. Bu yolu da takviyelerle inşallah e iyi bir mertebe de bitirmek istiyoruz. Zaman kenetlenme ve birlik zamanı" dedi.