TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor sezonun ilk haftasında deplasmanda aldığı 1-0'lık yenilginin yaralarını taraftarıyla bütünleşerek saracak.

Yeni sezonda ilk kez taraftarının önüne çıkacak olan Zonguldakspor'da bir çok futbolcu ilk kez muhteşem taraftarla tanışacak. Taraftarlar da yeni gelen transferleri ilk kez tanıma fırsatı bulacak. Adeta sevgililerin buluşması olarak nitelendirilen Zonguldakspor-Amed Sportif maçında taraftarlar tribünleri şenlendirecek, coşturacak.

TARAFTAR MENFAATSİZ TAKIMININ VE ARMANIN PEŞİNDE

Bugüne kadar hiçbir beklentisi ve menfaati olmadan kırmızı-lacivertli takımın arması için peşinden koşan, kar-kış demeden futbolcuların 90 dakika destekleyerek ateşleyici güç olan Zonguldakspor taraftarı Amed Sportif maçında da aynı coşkuyu, aynı heyecanı yaşayacak, yaşatacak.

FUTBOLCULAR MAÇA SIKI HAZIRLANIYOR
Zonguldaksporlu futbolcular Teknik Direktör Serkan Afacan nezaretinde Pazar günü 16.00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak olan maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Manisa maçının telafisini Amed Sportif maçında yapacak olan futbolcular taraftara galibiyet hediye etmek istiyor.

Editör: Pusula Gazetesi