2018-2019 futbol sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor'da yönetim ilk iş olarak takımın başına kırmızı-laciverti ekibi amatör ligden 3. lige çıkartan Cahit Terzi ile yeniden anlaşmaya vardı. Cahit Terzi'nin raporu doğrultusunda iç ve dış transfere yön veren Zonguldakspor yönetimi özellikle Okan Eken'in bonservisini Keçiörengücü'nden alarak takıma dahil etmesi büyük heyecan yarattı. Onur Eriş, kaleci Sinan Ören ve Okan Duran ile kesin anlaşmaya varan yönetim bu iki futbolcu ile yeni sözleşme imzalayacak.

Yönetim ayrıca Zonguldakspor'da 2 sezon forma giyen ve geçtiğimiz sezonu Yeni Orduspor'da geçiren Turan Yılmaz ile Pendikspor'da geçtiğimiz sezonu tamamlayan eski Zongudaksporlu stoper Erdinç Pekgöz ile prensipte anlaşması taraftarları da memnun etti.

İÇ VE DIŞ TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Zonguldakspor yönetimi yeni sezon öncesinde iç ve dış transferde büyük bir titizlikle hareket ederek hata yapmak istemiyor. Yeni sezona güçlü bir kadro oluşturarak girmenin hesaplarını yapan yönetim 16 Temmuz'da başlayacak olan yeni sezon çalışmaları öncesinde transferi tamamlamak istiyor.

Editör: Pusula Gazetesi