TFF 2. Lig Kırmızı grupta güçlü bir kadro oluşturan Zonguldakspor yeni sezon çalışmalarının ikinci etabına 8 Ağustos tarihinde Bolu'da gerçekleştirecek. 25 Temmuz ile 4 Ağustos tarihleri arasında Kızılcahamam'da ilk etap kampını tamamlayan kırmızı-lacivertli ekip Santcaptepespor ile 0-0, Hacettepe ile de 1-1 berabere kalmıştı.

BOLU KAMPI BAŞLIYOR

Zonguldakspor Bolu'da gerçekleştireceği 11 günlük kampta 4 hazırlık maçı planlıyor. Kızılcahamam'da daha çok fizik kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapan Zonguldakspor Bolu kampında ise teknik taktik ve hazırlık maçlarına ağırlık verecek.

TARAFTAR SEZON AÇILIŞ TÖRENİ İSTİYOR
Zonguldaksporlu taraftarlar yıllardır yapılmayan sezon açılış töreni istiyor. Futbolcuların tanıtımının da yapılmasını bekleyen taraftarlar özellikle Süper Lig ve 1. Lig ekiplerinin Zonguldak'a davet edilerek sezon açılış maçı izlemek istiyorlar. Ancak Süper Lig ve 1. Lig maçlarının hafta sonu başlayacak olması bu ihtimali zorlaştırıyor. Eski ve yeni futbolcuların sahaya tek tek anons edilerek davet edilmesi ve taraftara sunulması camianın özlediği bir gelenek gibi görünüyor.

FORMA TANITIMI DA İSTİYORLAR
Zonguldaksporlu taraftarlar aynı zamanda açılış töreninde yeni sezon formalarının da tanıtılmasını ve store de satışa çıkarılmasını istiyorlar.

Editör: Pusula Gazetesi