Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Ereğli Belediyespor sezonun ilk maçını hafta sonu deplasmanda Çilimli Belediyespor ile oynayacak.

EN BÜYÜK SİLAH TARAFTAR OLACAK

Sezona şampiyonluk parolasıyla giren eflatun-beyazlı ekibin yeni sezonda en büyük silahı muhteşem taraftarı olacak. Genç Ereğlililer Taraftar Grubu sezonun başlamasını iple çekiyor. Meşaleler ve konfetiler hazırlandı, şölenin başlaması bekleniyor.

GENÇ EREĞLİLİLER FUTBOLCULARA TATLI İKRAM ETTİ

Genç Ereğlililer Taraftar Grubu tribün liderleri Burhan Önder öncülüğünde bugün tesislerde teknik heyet ve futbolcuları ziyaret ederek moral verdi. Futbolculara tatlı ikramında bulunan Genç Ereğlililer taraftar grubu futbolculara sonuna kadar arkalarında oldukları mesajını vererek şampiyonluk sözü aldı.

BURHAN ÖNDER "ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI ÇALMAKİ İSTİYORUZ"

Genç Ereğlililer Taraftar Grubu Tribün Lideri Burhan Önder ziyaret ile ilgili şunları söyledi: "Yeni sezon öncesi Pazar günü oynanacak Çilimli Belediyespor maçı öncesi takımımızın antremanına taraftar grubumuzla ziyaret ettik. Takımımızın her zaman yanında olduğumuzu her sezon o sene bu sene diyoruz ama bu sezon o sene bu sene demek istemiyoruz. Bu sezon şampiyon olmak istiyoruz. Taraftarımızla yönetimimizle bu şehirde şampiyonluk şarkıları çalmak istiyoruz. Pazar günü Çilimli Belediyespor maçında başarılar diledik. HEP BİRLİKTE ŞAMPİYONLUĞA KDZ EREĞLİ"