TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor yeni sezonda iç sahada oynanan ilk maçta da kırmızı-lacivertli çubuklu formayı giymedi.

Zonguldakspor'un Türkiye 1. Futbol Ligi'nde mücadele ettiği yıllardan bugüne takımın simgesi haline gelen kırmızı-lacivertli çubuklu forma takımın amatör küme düştüğü yıllarda dahi kullanıldı. BAL'da şampiyon olup 3. Lige çıktığımız sezon, 3. Lig'de şampiyon olup 2. Lige çıktığımız sezon da Zonguldaksporlu futbolcuların sırtında çubuklu kırmızı-lacivertli forma vardı.

2018-2019 SEZONUNDA TERCİH EDİLMEDİ

Zonguldakspor TFF 2. Lig Kırmızı Grup'da mücadele ettiği 2018-2019 futbol sezonunda hiçbir maçta çubukluyu giymemesi dikkatleri çekti.

Zonguldaksporlu taraftarlar ise her hafta neden çubuklunun giyilmediğine dair sorular sorsa da, çubuklu talep edilse de 1 sezon boyunca taraftar çubukluya hasret kaldı.

YENİ SEZONDA OLMAZSA OLMAZ ÇUBUKLU

Kırmızı-lacivertli ekip geçtiğimiz hafta saha ve seyircisi önünde ligin ikinci haftasında ilk kez yeni kurulmuş takımını izledi. Oynanan iyi futbol ve 90+4'ncü dakikada gelen galibiyet taraftarı mutlu etti. Ancak taraftarlar takımını yine kırmızı-lacivertli çubuklu forma ile izleyememenin üzüntüsünü yaşadı.

Zonguldakspor'a gönül veren taraftarlar 2019-2020 futbol sezonunda ilk iş olarak kırmızı-lacivertli çubuklu forma bastırmasını istiyor. Takımını sahada çubuklu forma ile izlemek isteyen taraftar yönetimin gereğini yapmasını bekliyor.

Editör: Pusula Gazetesi