Zonguldak İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında Çevre Müdürlüğü'nün raropu doğrultusunda Zonguldaspor-Fatih Karagümrük maçının Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanmaması kararı çıkmasıyla birlikte taraftar çılgına döndü. Sosyal Medya üzerinden tepkilerini dile getiren taraftarlar Pazar günü Devrek'e maça gitmeyeceklerini ifade ediyorlar.

Bir çok taraftar Pazar günü Devrek İlçe Stadı yerine Karaelmas Kemal Köksal Stadı'na formalarını giyerek gitmeyi planlıyor.

Genç Zonguldaklılar Tribün liderlerinden Taner Arslantürk sosyal medya hesabından tepkisini dile getirerek kendi taraftar gruplarına maça gitmeyeceklerini duyurdu. İşte O duyuru:

"Genç Zonguldaklılar Taraftar Toplulugu olarak bu hafta Zonguldakspor - Karagümrükspor maçına gitmiyoruz. Maç saatinde yapacağımız hareketlerden kimse kendini sorumlu tutmasın. Bir şehrin kaderiyle bu kadar basit oynayamazsınız. Biz aylardır bu maç için hazırlıklar yaparken takımıyla taraftarıyla bir aile olduğumuzu herkese göstermek isterken ihanetiz bir şehrin hayallerini yıkmaya yetmeyecek. Sakın Devrek halkı Devrekli abilerimiz kardeşlerimiz Son Kale Devrek Taraftar Gurubumuz yanlış anlamasın sen ben yok Zonguldakspor var."

Diğer taraftar grupları da Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'na Gazipaşa Caddesi'nden yürüyüş düzenleyecekleri öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi