İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, Kozlu Fatih Sitesi'nde evlerinin tapusunu alamayan 250 aileyi Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz bir araya getirdi.
Vali Tutulmaz, 250 ailenin sözcüleriyle görüşüp konuyla ilgileneceğini ve mağduriyetin giderilmesi konusunda yardımcı olunmasına çalışacağını belirtti.
İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı;
"Kozlu ilçemizde parti yöneticisi arkadaşlarımızla ziyaretler gerçekleştirirken Kozlu Fatih Mahallesi Muhtarımız mahallenin uzun yıllardır çözülmeyen ve de bu nedenle yaklaşık 250 aileyi ilgilendiren bir konudan bahsetti. Ailelerin Kozlu Belediyesine parasını ödeyerek ev aldıklarını, kendilerine o tarihte tapu tahsis belgesi verildiğini ancak bu yerler üzerine Kozlu Belediyesi'nin borçlarından ötürü ipotek konması nedeniyle tapularını alamayıp mağdur duruma düştüklerini bu konunun çözümü için yardımcı olunmasını talep etmişlerdir. Muhtarımızın ve vatandaşımızın haklı talepleri karşısında İl Başkanımız, Kozlu İlçe Başkanımız, Kozlu Fatih Mahalle Muhtarımız, Partimiz Kozlu Belediye Meclis Üyeleri ve de İlçeden sorumlu il yönetim kurulu arkadaşımız ile birlikte Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz randevu alınarak heyet olarak görüşme yapılmış ve konu hakkında kendilerine bilgi sunulmuştur. Vali Mustafa Tutulmaz, konu ile ilgili araştırıp, ilgileneceğini ve de mağduriyetin giderilmesi konusunda yardımcı olunmasına çalışacağına dair açıklaması karşısında bu müspet yaklaşımı nedeniyle kendisine mahalle halkı adına teşekkür ediyoruz."