Zonguldakspor yaz futbol okulu çalışmaları devam ediyor. Kulübe yeni yıldızlar yetiştirmeyi planlayan ve son 2 yıldır düzenli çalışmalarla dikkatleri çeken antrenörler Muhammet Şaffak ve Sadedtin Birinci özellikle U11 ve U12 gruplarında büyük başarılara imza atıyor.

Yaz Futbol Okulu kapsamında 2006-2007 ve 2008 doğumlu sporcular antrenörler Muhammet Şafak ve Sadettin Birinci yönetimde futbolun temel eğitimlerimi alarak tecrübeli kazanmaları için hazırlık maçlarından geçiriliyor. Zaman zaman yaptıkları hazırlık maçlarıyla kendini test eden alt yaş kategorisinde yetenekli futbolcuların olduğu gözleniyor.

TANJU ÇOLAK FUTBOL OKULUNU AĞIRLADILAR

Zonguldakspor altyapı antrenörleri Muhammet Şaffak ve Sadettin Birinci merkezi İstanbul'da olan ve büyük ilgi gören Tanju Çolak Futbol Okulu'nu Zonguldak'ta ağırladı, Fener sentetik sahada hazırlık maçları yaptı. Hazırlık maçlarında 2006-2007 ve 2008 doğumlu sporcular forma giydi. Zonguldakspor alt yapı futbolcuları hazırlık maçlarında gösterdiği performans ile hocalarından tam not aldı. Tanju Çolak Futbol Okulu antrenörleri hazırlık maçlarından dolayı Kömürspor altyapı antrenörlerine gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Editör: Pusula Gazetesi