Corona Virüs salgını süreci boyunda spor camiasında kulüp yöneticileri, teknik heyet, futbolcular ve hakemler de maddi manevi olumsuz etkilendi. Zonguldak Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği de bu süreçte anlamlı bir hamle yaptı. Süreç sırasında evinde oyuncak bebek yapan bir hakeme maddi manevi destek olmak amacıyla TFFHGD Zonguldak Şubesi sosyal medya hesabından diğer hakemlere seslenerek oyuncak bebeklerden birer tane satın alınarak meslektaşlarına destek önerisi geldi.

HAKEMLER ARASINDA ANLAMLI DAYANIŞMA

TFFHGD Zonguldak Şubesi'nden yapılan açıklama şöyle: "Bilindiği üzere Dünya'yı gerek Sağlık, gerekse de ekonomik anlamda etkisi altına alan Covid-19 (Coronavirüs)salgını insan hayatını olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Bu süreçten hemen hemen tüm özel sektör ve çalışanları etkilenmiş durumda. Bu günlerde en büyük desteğimiz birliğimiz ve beraberliğimiz olacak.

Camiamız içerisinde de bu süreçten etkilenen arkadaşlarımız var. Kendilerince çözüm yolu bulmaya çalışıyorlar. Bizler de yanlarında olmak istiyoruz. Örneğin fotoğrafını gördüğünüz oyuncak bebek imalatı yaparak geçimini sağlamaya çalışan bir üyemiz var. Tanesini 150 TL'den alarak yanında olmak istiyoruz.

Ekonomik durumu Şuan da müsait olan üyelerimizden 1'er adet almalarını rica ediyoruz.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün sözüyle desteklerinizi bekliyoruz...

"Bir ulus sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez"