Türkiye Faal futbol Hakemleri ve gözlemcileri derneği Zonguldak Şube başkanı ümit kaya, Zonguldak güneş enerji şirketi Genel müdürü Müslüm Güneş'e, hakemlere yaptırmış olduğu eşofman takımından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türkiye Faal futbol Hakemleri ve gözlemcileri derneği Zonguldak Şubesi tarafından Hakemlere 130 adet eşofman takımı yaptırılacağı duyurulmuştu. Şube Başkanı Ümit Kaya'nın girişimleri sonucu eşofman takımlarının maliyetine sponsor bulunarak, ücretsiz olarak Hakemlere dağıtımı gerçekleştirilecek.

Zonguldak Güneş Enerji şirketi Genel Müdürü Müslüm Güneş'e teşekkür ziyaretinde bulunan Kaya yapmış olduğu konuşmada " Bilindiği üzere Ülkemiz ve Türk sporu, Pandemi dolayısıyla zor bir süreçten geçiyor. Önümüzdeki aylarda müsabakaların başlayacağını düşünerek hakemlerimize malzeme yardımında bulunmak istedik. Bunun içinde sevgili dostum Müslüm beyden ricada bulunduk sağ olsun oda bizleri kırmayarak bu yardım talebimizi geri çevirmedi kendisine hakem ve gözlemcilerimiz adına çok teşekkür ediyorum. şehrimizin ve ülkemizin böyle iş adamlarına çok ihtiyacı var. spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerden ötürü kendisine çok teşekkür ederim" dedi.

Zonguldak Güneş Enerji şirketi Genel Müdürü Müslüm Güneş' de yapmış olduğu konuşmada " Ümit başkanla yıllara dayanan bir dostluğumuz var. Kendisi bizden ricada bulundu kendisini kırmayarak seve seve teklifini kabul ettik. Böyle bir şeye vesile olduğu için kendisine de bir kez daha teşekkür ederim. Biz her zaman spor ve sporcunun yanında olduk. amatör takımlarımıza da desteklerimiz oldu. Amatör kulüpler de yöneticilik yaptık. Hakemlerimize her zaman yardımcı olmaya çalıştık. Bundan sonra da spor ve sporcunun yanında olmaya şahsım ve şirketim olarak elimizden geldiği kadar destek olmaya devam edeceğiz. Sevgili hakemlerimize hayırlı olmasını diler, müsabakalarında başarılar dilerim" dedi