Taksitle ev almak isteyen müşterilerimizi, Birevim olarak hiçbir kısıtlamaya gitmeden hayallerine kavuşturmaktayız. Her bütçeden kişiyi hayallerindeki eve kavuşturmak için senelerdir varlığımızı sürdürmekte birçok müşterimizin istedikleri evi almalarını sağlamış bulunmaktayız.

Taksitle Ev Almak İçin Ne Gereklidir?

Taksitle ev almak isteyen müşterilerimizin düzenli bir gelirlerinin ve ev alma hayallerinin olması yeterlidir. Birevim olarak uygun şartları sağlayarak, müşterilerimizin tasarruf ile ev alabilmelerini sağlamaktayız. Öncelikle müşterilerimizin aylık gelirlerinden tasarruf etmek istedikleri miktarı belirlemeleri ve gerçekten oturmak istedikleri evi seçmeleri gerekmektedir. Bütçelerinden tasarruf amaçlı ayırabilecekleri miktara göre kendi istekleri doğrultusunda onlara bir ödeme planı hazırlamaktayız ve sonra onları ev sahibi yapmaktayız. Herhangi bir peşinat, ara ödeme, toplu ödeme talep etmediğimiz gibi müşterilerimizin ödeyecekleri tutara faiz veya vade farkı da uygulamamaktayız. Bu sayede müşterilerimiz ödeyecekleri tutarı en başından bilmektedirler ve sonrasında kendilerine sürpriz olabilecek ya da onları zora sokabilecek bir ödemeleri olmamaktadır. Ayrıca komisyonumuz müşterilerimizi incelemektedir ve kefil sunmalarına gerek olup olmadığına karar vermektedir.

Taksitle Ev Alma Yolları Nelerdir?

Taksitsiz ev alma fırsatı sunduğumuz müşterilerimizin dahil olabilecekleri seçenekler şöyledir:

  • Sıra tespitli tasarruf yöntemi: Müşterilerimizi ortak paydada buluştukları sistemdeki diğer müşterilerimiz ile aynı gruba almakta ve sonrasında noter huzurunda aralarında çekiliş yapmaktayız. Çekiliş sonucuna göre evlerini kaçıncı sırada alacaklarını bilmektedirler. Ayrıca ödeme planlarını da kendileri oluşturmaktadırlar.
  • Sıra tespitli tasarruf yöntemi v2: Türkiye'de ve dünyada ilk kez bizim tarafımızdan uygulanan bir yöntemdir. 480 kişiye kadar müşterilerimiz arasında bir grup oluşturmaktayız ve aralarında noter huzurunda bir çekiliş yapmaktayız. Çekiliş sayesinde hangi tarih aralığında ev sahibi olabileceklerini bilmektedirler. Peşinatsız, vade farksız, ek bir maliyet ödemeden, sadece küçük taksitler ile istedikleri eve sahip olabilmektedirler.
  • Serbest planlı tasarruf yöntemi: Ödeme planının her detayını müşterilerimizin belirledikleri, evlerini teslim alacakları tam tarihi önceden bildikleri bir yöntemdir. Aylık taksit tutarlarını sabit tutma ya da evlerini teslim aldıktan sonra yükseltme seçenekleri bulunmaktadır.
  • Konuta değer endeksli tasarruf yöntemi: Taksit ödeme süresince evinin değerini korumak isteyen müşterilerimiz için uygun bir yöntemdir. Merkez Bankası her ay konut fiyat endeksi yayınlamaktadır. Bu süreçte Birevim olarak müşterilerimizin evlerinin değerlerinin korunması ya da artması için bu yöntemi geliştirmiş bulunmaktayız.