Taksitle araba almak isteyen müşterilerimize Birevim olarak destek olmaktayız. Kendilerinden peşinat talep etmediğimiz gibi ödemelerine faiz de uygulamamaktayız. Her bütçeden insanın istediği arabaya sahip olabilmesini önemsemekte ve bu yolda müşterilerimizin önlerine çıkan engelleri kaldırmaktayız. Yakın zamanda bankaların yasal takibine girmiş olsalar veya almak istedikleri araç için yeterli birikmişleri olmasa dahi, müşterilerimize taksitle araba vermekteyiz. 80 aya kadar vade seçenekleri ile ödeme yapabilmektedirler. Dönem dönem yaptığımız kampanyalardan yararlanarak buna göre araç satın alma seçeneklerini seçebilmektedirler. Kaç araçlarının olduğu, aracı alacakları ilin neresi olduğu veya alınacak aracın sıfır mı yoksa ikinci el mi olduğu önemli olmamaktadır.

Taksitle Araba Veren Firmaların Avantajları

Taksitle araba almak isteyenlere Birevim olarak istedikleri aracı alma fırsatı sunmaktayız. Müşterilerimize sağladığımız avantajlar ise şu şekildedir:

  • Faiz veya vade farkı ödemeden istedikleri araca sahip olabilmelerini sağlamaktayız. Ödeyecekleri tutara ek olarak kendilerinden herhangi bir ödeme istememekteyiz.
  • Müşterilerimizin ödeme planlarını kendilerinin oluşturabilmesine imkan tanımaktayız. Dolayısı ile bütçelerine uygun bir taksit tutarı belirleyebilmektedirler. Bu sayede araç kredisi aldıklarında bütçelerini aşabilecek fiyata sahip olan fakat aynı zamanda almayı da çok istedikleri bir aracı da alabilmeleri mümkün olmaktadır.
  • Birikmiş parası olmayan müşterilerimizi de düşünerek, peşinatsız araba sahibi olmalarını sağlamaktayız. Sadece kendileri istediği taksirde peşinat ödeyebilmektedirler.
  • Senet veya kira öder gibi araçlarını taksit ödeyerek alabilmektedirler. Dolayısı ile banka kredisi için gerekli şartları sağlamalarına gerek kalmadan araç alabilmektedirler.

Taksitle Araba Nasıl Alınır?

Taksitle araba veren firmalardan biri olan Birevim olarak; 70'ten fazla şubemiz ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Ayrıca telefon veya web sitemiz aracılığı ile de bizimle iletişime geçebilmeleri mümkün olmaktadır. Müşterilerimizin öncelikle almak istedikleri aracı belirlemeleri ve sonra bizimle iletişime geçmeleri gerekmektedir. Kendilerini sistemlerimiz ile ilgili bilgilendirdikten sonra bütçelerine göre bir ödeme planı hazırlamalarına yardımcı olmaktayız. İstedikleri taksit tutarını belirleyebilmektedirler. Ardından aydan aya belirledikleri tutarı ödeyerek istedikleri araca sahip olabilmektedirler. Bu süreçte isterlerse noter huzurunda yapılan çekilişte çıkan sıra numaralarına veya belirledikleri teslim tarihine göre araçlarını teslim alabilmektedirler.

https://www.kolayevim.com/taksitle-araba-alma.php