Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldakspor'un Pazar günü İnegölspor ile oynayacağı maç öncesinde Kaptan kaleci Sinan Ören'in sol el tarak kemiğinin kırılması camiaya büyük bir üzüntü yaşatmıştı. Zonguldakspor'un kamp yaptığı Bolu'dan memleketi Eskişehir'e giderek başarılı bir operasyon geçiren Sinan Ören camiaya seslendi. Sinan, 6-7 hafta sonra sahalara döneceğini belirterek çok üzgün olduğunu söyledi.

"TAKIMIMDAN VE İŞİMDEN 6-7 AY UZAK KALACAĞIM"

Zonguldakspor takım kaptanı, başarılı file bekçisi Sinan Ören sakatlığı ile ilgili bilgi verirken, sahalara ne zaman döneceğini açıkladı.

İşte Sinan Ören'in açıklaması: "Malesef 2 gün önce talihsiz bir sakatlık geçirdim ve el tarak kemiğimde kırık oluştu. Bu süreçte değerli abim Op.dr.brs_krtgz tarafından başarılı bir operasyon sonucunda bugün hastaneden taburcu oldum . Tabiki gönlüm buruk. Çok sevdiğim işimden ve takımımdan 6-7 hafta uzak kalmak zorunda kalacağım. Yüce rabbim beterinden saklasın diyorum.
Bu süreçte beni arayıp değer verip zamanını ayıran tüm dostlarıma şükranlarımı sunuyorum.
Ayrıca beni evimdeymişim gibi hissettiren Anadolu Hastanesi'ne, sevgili abim doktorum @op.dr.brs_krtgze ve Mehmet hocama çok çok teşekkür ederim"