Zonguldakspor Teknik Direktörü Şenol Demir Kızılcahamam ve Bolu kamplarında çalışma anlamında sıkıntı olmamasına rağmen yaşanan bazı sakatlıkların can sıktığını söyledi. Ekrem'in sakatlığının tam düzelmediğini belirten Demir, sakatlığı düzelen Kamil'in de takıma katılacağını söyledi.

"ALTAY MAÇI ZOR OLACAK"

Deplasmanda oynayacakları sezonun ilk maçında Altay'a karşı zor bir maç oynayacaklarını belirten Demir "Galip dönmek için çocuklarda konuşuyoruz sürekli yani kampın başından beri özelikle Altay maçı takımın yapısı ve planları bunları sürekli konuşuyoruz. İnşallah oradan puan ve puanlarla dönmek istiyoruz bunu yapacakta kapasitede oyuncu grubumuz var. Şuan için eksiklerimiz de var onu da söyleyelim. Yönetimle de görüştük inşallah onlarda takviyeleri biran önce yapmak için ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar"dedi.

"OKAN DURAN TAKIMA KATILIYOR"

Stoper Okan Duran'ın Sancaktepe'den ayrıldığını ve Pazar günü takımla birlikte çalıyşmalara katılacağını müjdeleyen Demir yeni transfer Ertan Koç'un da fiziki Demir, "Okan Duran evrak işlemlerini bitirdi, yarın aramıza katılıyor. Geçen yıl burada oynamış bizim yapımızı taraftarımızı yönetimi oyuncu grubunu takımı arkadaşlarını hepsini tanıyor. Bizim için faydalı olacak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi