Zonguldak Birinci Amatör Küme Merkez Grubunda iyi bir sezon geçirdikten sonra şampiyonluğa ulaşan Üzülmezspor, ardından play-off maçlarında da aynı başarıyı göstererek özlem duyduğu Deplasmanlı Amatör Süper Lige çıktı.

Zonguldak'ın köklü kulüplerinden efsane Üzülmezspor yıllara meydan okuyup ayakta durmayı başaran ender kulüplerin başında geliyor. Mazisi başarılarla dolu olan Üzülmezspor'un maddi manevi zor şartlar altında ayakta durabilmesi daha çok takım ruhu taşıyan teknik heyet ve futbolcuların fedakarlıklarıyla başarılıyor.

SEZON BOYUNCA KENETLENDİLER
Üzülmezspor'un başarıya ulaşmasının en büyük etkenlerinin başında bütün bir sezon boyunca gerek idmanlarda, gerekse resmi maçlarda takım ruhunun ortaya konulması. Yıllarca takımı çalıştıran ve takıma şampiyonluklar yaşatan efsane antrenör Suat Acar'ın ardından göreve gelen antrenörler Cengiz Gülal, Muzaffer Kılıç, Varol Yılmaz takım kaptanı Hasan Gödek ve futbolcularla kurduğu diyalog, futbolcuların birbirine kenetlenmesi şampiyonluğu getirdi.

CORONA VİRÜS MAÇLARI ETKİLEDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Corona virüs salgını nedeniyle liglerin ertelendiğini açıklamasının ardından Amatör Süper Lig, ikinci amatör küme ve genç takım kategorileri tamamlanamadı. TFF maçların Haziran ayı içinde başlayabileceği mesajı vermişti.

GELECEĞİN PLANLARINI YAPIYORLAR

Üzülmezspor 2020-2021 futbol sezonunda Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper ligde mücadele edecek. Gelecek sezonun planlarını şimdiden yapan mavi-beyazlı ekip önce ligde kalıcı olmak, ardından da başarıyı yakalamak istiyor.