Zonguldakspor'un saha ve seyircisi önünde oynadığı ve 1-1 berabere kaldıkları Gümüşhanespor maçında kaçan galibiyete üzüldüklerini belirten Furkan Demir, Kamil İçer ve cezalı olması nedeniyle maçta forma giyemeyen Okan Duran galibiyetin kaçıran takım kendileri olduklarını belirterek takım olmayı başardıklarını söylediler.

FURKAN DEMİR: "TAKIM OLMAYI BAŞARDIK"

Zonguldakspor formasıyla henüz gol atamayan Furkan Demir "İyi mücadele ettik. Takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Takım olmayı başardık en sonunda. İnşallah seneye bu takım şampiyon olacak. Hayırlısı diyorum" dedi.

KAMİL İÇER: "KAÇAN 2 PUANA ÜZÜLÜYORUZ"

90 dakika boyunca müthiş hamleleri ile rakip forvetleri ile boğuşan defans oyuncusu Kamil İçer "Arkadaşlarım çok iyi mücadele etti. Bu mücadele galibiyeti hakkediyordu. Kaçan 2 puana üzülüyoruz. Arkadaşlarımın ayağına sağlık. Bütün defans olarak işimizi iyi yaptık" dedi.

OKAN DURAN: "ARKADAŞLARIMI KUTLUYORUM"

Cezası nedeniyle Gümüşhanespor'a karşı forma giyemeyen ve maçı tribünden izleyen Okan Duran ise "Bizim için matematiksel olarak ligi garantilemek çok önemliydi bugünde onu garantiledik. Bugün maçla ilgili değerlendirme yapacaksak hakkeden taraf bizdik. Takım arkadaşlarımızı teker teker kutluyorum. Semih'in ufak bir talihsizliği oldu. İnşallah çok önemli bir şeyi yoktur. İnşallah alabildiğimiz kadar puan alarak ligi tamamlamak istiyoruz. Önümüzde ki sezon inşallah Zonguldakspor hak ettiği yerlere gelir" dedi.

SİNAN ÖREN: "SİTEM EDİYORUM"

Kaleci Sinan Ören maç sonrasında rakip futbolculara tepki göstererek "Rakip arkadaşlar biraz oyunu çirkinleştirdi neden bilmiyorum. Özellikle de kaleci. Bu arkadaşa sitem ediyorum. Maçtan sonra arkadaşın elini sıkmaya geliyorum elimi sıkmıyor. Gümüşhane Lider takım. Ama gördüğüm kadarıyla hiç liderliği hak eden bir takım değil. Bugün gerçekten çok iyi mücadele sergiledik. Şanssız bir gol yedik. Arkadaşlarımızı tebrik etmek gerek. Hedefimiz biliyorsunuz alabildiğimiz kadar puanları toplamak. İnşallah daha iyi olacak" dedi.

ERCAN COŞKUN: "TARAFTARA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Son haftaların çıkışta olan futbolcusu Ercan Coşkun "Son anda 3 puanı kaçırdık. Taraftarımıza da teşekkür ediyoruz bizleri destekledikleri için. Mücadelemiz 3 puanı hakkediyordu. Ama olmadı. 1 puanda güzel. Herkesin emeğine sağlık. Hocam nerede şans verirse onu değerlendirmeye çalışıyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi