Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor 31 Ekim Cumartesi günü13.00'da oynayacağı 24 Erzincanspor maçın hazırlanıyor. Kırmızı-lacivertli ekibin Kahramanmaraşspor ile oynaması gereken maç rakip takımda 14 futbolcu, teknik heyet ve personelde olmak üzere toplam 19 kişide Corona Virüs testlerinin pozitif çıkması nedeniyle TFF tarafından ileri bir tarihe ertelenmişti.

Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir takımın otopark dışında sabit geliri olmaması nedeniyle takım içinde futbolcuların transfer taksitlerinin yanı sıra diğer ödemelerin de yapılamadığını belirterek takımın zor durumda olduğunu söyledi

Hürkifir, "Zonguldakspor'un şuanda otoparktan başka hiçbir geliri yok. Oyunculara henüz ödememiz gereken ücretleri de ödeyemedik. TFF'den de henüz para gelmedi. Zor durumdayız''dedi.
Hürfikir, "Corona Virüs nedeniyle bütün takımlar sıkıntı içinde. Bu durumlara alıştık ancak, her geçen gün koronavirüs olayı artıyor. Bildiğiniz gibi Kahramanmaraşspor ile oynamamız gereken maçta, rakibimizde 23 kişi Corona Virüse yakalanması nedeniyle maç iptal edildi. Rakibimize geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum" dedi.
Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacakları Darıca Gençlerbirliği maçını değerlendiren Hakan Hürfikir, "Kupa maçına gelirsek, gitmek istediğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Özellikle ilk maçlarda hep kaybediyoruz, ancak kulübe para girmesi konusunda ilk maçımızı kazanmak istiyoruz. İnşallah turu geçen takım biz oluruz" dedi.