Hacettepe karşısında alınan 0-0'lık sonucun ardından karşılaşmayı değerlendiren Kulüp Başkanı Süleyman Caner Hacettepe'nin özellikle deplasmanlarda aldığı başarılı sonuçlarla ön plana çıktığını belirterek maçın zorluğuna değindi. Taraftara destekleri için teşekkür eden Başkan Caner, 4.sarı kartı görerek cezalı duruma düşen Kamil için üzüldüğünü söyledi.

"PUAN OLARAK İYİ DURUMDAYIZ"

Başkan Caner "Sezon başından buyana deplasmanda oynadıkları müsabakalarda iyi bir grafik çizen ve çoğunlukla da galibiyet alan bir ekibe karşı iyi bir mücadele ettik. İlk yarı ikinci yarıdan daha iyiydi. İlk yarıda ki tempoyu ikinci yarıda da yakalayabilseydik golle bulaşabilirdik. Ama buna rağmen puanla ayrılabilmek çok iyi. Alttaki rakiplere baktığımızda şuanda ki puan durumu iyi. İnşallah önümüzde ki maçlarda da puan ya da puanlarla ayrılarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Son haftalarda takım başarılı sonuçlar alıyor''dedi.

TARAFTAR SEVİNDİRDİ, KAMİL ÜZDÜ

Kulüp Başkanı Süleyman Caner taraftarın her zaman olduğu gibi takımın yanında olduğunu belirterek Kamil'in gördüğü kartla cezalı duruma düşmesine üzüldüğünü söyledi. Caner "Hacettepe maçında bizi destekleyen taraftarımıza da teşekkür ediyoruz. Takımlarını 90 dakika boyunca desteklediler. Bizim tek üzüntümüz Kamil'in cezalı duruma düşmesi. Onun dışında iyi bir hazırlık süreci geçirerek Pendik'den puanlar almak için çıkacağız. Takıma güveniyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi