TFF 2.Lig'de mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da yaşanan maddi kriz bu kez can yakacak gibi görünüyor. 19 Eylül 2020 tarihinde başlayacak olan lig öncesinde Zonguldakspor sözleşmesi biten 19 futbolcunun birden ayrılması ile elinde futbolcusu kalmadı. Yalnızca 6 resmi sözleşmeli yedek ağırlıklı futbolcusu kalan kırmızı-lacivertli ekipte yönetim maddi krizi aşamıyor.

STAT İHALESİNE GİREN OLMADI, MAÇLAR DEVREK'DE
Zonguldakspor'un yıllardır resmi maçlarını oynadığı, idmanlarını yaptığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın 17 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleşmesi beklenen ihalesine hiçbir firma katılmaması büyük şok etkisi yaratmıştı. Zemin ve tartan pistin değişimini kapsayan ihale ileri bir tarihe ertelendi. İkinci ihale tarihi hafta içinde kesinlik kazanacak. Bu süre içinde ise yapılacak ihalenin ardından itiraz süresi, işe başlama süresi, yapım süresi ve tamamlanma süresi göz önüne alındığında Zonguldakspor'da takım kurulması halinde ilk yarı maçlarının Devrek İlçe Stadı'nda oynanacağı öğrenildi.

TÜM SORUNLAR ÜST ÜSTE GELDİ
Zonguldakspor 2020-2021 futbol sezonuna büyük sorunlarla giriyor. Parasızlıktan takım kuralamıyor, transfer yapılamıyor. Takım kurulsa idman yapacak, konaklayacak tesis yok, maçlar Devrek'te oynanacak. Tüm bu sorunlar içinde yönetim büyük bir sıkıntı içine girerken, taraftarlar ise patlama noktasına geldi. Camiadan ise beklenen destek yok.