Zonguldakspor'un eski takım kaptanı Zonguldaklı futbolcu Mert Caymaz bu sezon 3.lig 1.Grup ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor'un başarısı için ter döküyor. Play-off barajının içinde olan Arnavutköy Belediyespor'un da takım kaptanlığını yapan Mert Caymaz Zonguldakspor gibi Arnavutköy'ü de 2.Lig'e çıkarmak istediklerini söyledi.

Elmas TV'de Ender Yüksel'in hazırlayıp sunduğu, Resul Kumaş'ın yorumculuğunu yaptığı Spor Kritik programına telefonla katılan Mert Caymaz Zonguldakspor'u yakından takip ettiğini belirterek bir Zonguldaklı olarak, Zonguldakspor'un esti takım kaptanı olarak Şehit Madenci Foması satın alacağını, miktarı söylemek istemediğini ve kendisine yakışanı yapacağını belirtti.

"İSYAN EDEN DAHA FUTBOLCU OLSA..."

Mert Caymaz, Barış Şeref ile de sürekli görüştüğünü belirterek şunları söyledi: "Zonguldakspor'u takip ediyorum. Barış Hoca ile de görüşüyorum. Ona diyorum ki, isyan eden birkaç futbolcun daha olsa çok daha iyi yerlerde olacaksınız. İnşallah iyi yerlerde bitirirler."

"ZONGULDAKSPOR'U ZONGULDAKLI TEKNİK ADAMLAR ÇALIŞTIRMALI"

Mert Caymaz "Ben Zonguldak'tayken de, Zonguldak'tan ayrılırken de her zaman Zonguldaklı yerli hocadan yana olduğumu söyledim. Şampiyonluklar her zaman yerli hocalarla gelmiş. Yerli hocalara sahip çıkmak lazım. Barış Hoca bence başarılı ve daha iyi işler yapabilir. Tabi ki oyuncu kadrosunu kendisinin kurması gerekiyor. Barış Hoca disiplinli. Ben sahada isyan eden oyuncuydum, o da dışarıda isyan eden kişi. Barış hoca kafasına uygun oyuncuları takımına monte edebilirse bence daha başarılı olur. Zamanında Cahit Hoca'ya, Şenol Hoca'ya sahip çıkıldı, başarılar geldi. Durumumuz çok iyi diyoruz şuan ki takımımızda. Ama Zonguldakspor'un olduğu lige çıkmak için uğraşıyoruz. Değerini bilmek lazım. Ligde kalabilmek çok önemli. Bu şartlarda Barış Hoca çok başarılı. İnşallah seneye onun imkanları da daha iyi olur. Zonguldakspor'un her maçını izliyorum. Kendi maçımdan daha çok heyecanlanıyorum" dedi.

"BANA YAKIŞANI YAPACAĞIM"

Zonguldakspor'un destek amaçlı bastırdığı Şehit Madenci formalarından da alacağını belirten Mert Caymaz, "Madenci formalarına destek vereceğim. Sayı vermek buradan olmaz. Ben, bana yakışanı yaparım." dedi.

"ARKADAŞLARIMA ZONGULDAKSPOR ÖRNEĞİNİ VERİYORUM"

Arnavutköy Belediyespor'un Play-offtan 2.lige çıkacağına olan inancının tam olduğunu belirten Mert Caymaz, "Biz şu anda play-offun içindeyiz. Ligde Şenol hocamızın takımı Diyarbekirspor 2 puan farkla lider. İnşallah Şenol Hocam bu sezon sonu şampiyon olur. Biz Arnavutköy olarak play-off rakibimiz Malatya takımı Yeşilyurt'a iki maçta da yenildik. Takım arkadaşlarına Zonguldakspor örneğini verdim. Onlara 'Ben Zonguldakspor'da iken play-off öncesinde ligde iki kez Tirespor'a yenildik. Ancak play-offta Tirespor'i iki maçta da eze eze yendik" dedim. Bu bu söylemim takım arkadaşlarımız daha da umutlandırdı. Şimdi ligin bitmesini ve play-off maçlarını bekliyoruz." dedi.