Zonguldak Belediye Meclisi'nin Ekim ayı 2'nci Birleşim Toplantısı Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Başkanlığında gerçekleştirildi.
CHP'li Belediye Meclis Üyesi Turgut Aydın, Stratejik Planda yanlışlıklar olduğunu belirterek "Zonguldak Belediyesi'nin sitesini dünyadan herkes izliyor. Bütün dünyada hemşerilerimiz var. Bu yanlışlıklar bizi rezil eder. Necati Akkaş müdür mü, müdür vekili mi? Bir yerde müdür bir yerde müdür vekili yazıyor. Bir de Belediye Başkan Yardımcısı olarak Erhan Darende yazılmamış. Kendisi henüz bu kadroda, emekli olmadi. Bu ince konulara dikkat edilmeli" dedi.

Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Darende, Ak Parti seçimi kazandığı günden bu yana izin kullanıyor. Belediye Başkanı Doktor Ömer Selim Alan ile görüşen ve 31 Mart 2019 tarihinden itibaren izinde olan Erhan Darende Ağustos ayında emekli olacaktı. Ancak ekonomik kayba uğramamak için Ocak ayına kadar müsade istedi.

CHP Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Turgut Aydın'ın, belediyede faal olarak çalışmayan, 31 Mart 2019 tarihinden bu yana izinde olan Erhan Darende'nin internet sitesinde Belediye Başkan yardımcısı olarak görünmemesini eleştirmesi komik bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi