Zonguldak Merkez Cumhuriyet Ortaokulu Müdür Yardımcısı Sinan Gebedek, Vali Mustafa Tutulmaz'ın elinden aldığı başarı belgesi ile yaşadığı mutluluğu paylaştı.

Vali Tutulmaz, Müdür Yardımcısı Gebedek'e Merkez Cumhuriyet Ortaokulunda uzaktan eğitime erişemeyen öğrencileri tespit ederek, sisteme erişimlerinin desteklenmesine yönelik yapmış olduğu çalışmaları nedeniyle ödüllendirmişti.

Gebedek'in paylaşımı şöyle;

"Bu gün Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz' ın ellerinden başarı belgemizi almanın mutluluğunu yaşadık. Takdir edilmek çok güzel bir duygu. Kendisine Tasarım Tescil Belgesini aldığımız Hareketli Madenci Saatini ve yazar komisyonunda bulunduğumuz Şehrimiz Zonguldak kitabını takdim ettik. Bu anlamda bizleri destekleyen Başta Valimiz olmak üzere İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Tosun'a, Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Erdal Yılmaz'a, Okul Müdürüm Sayın Mustafa Çalık'a teşekkür ediyorum. Ayrıca Ali Papila Gıda Sanayi Sayın Ayşegül ve Ali Papila'ya, Şen Elektronik Sayın Numan Şen'e ve Enis Tolunay Beyefendiye öğrencilerim adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bir teşekkür de beni her konuda destekleyen sevgili kızıma ve eşime etmek istiyorum. Tabi ki kıymetli öğretmenlerimizi de başarılarından dolayı kutluyorum."