20-21 Kasım 2021 tarihleri arasında Ankara 'da yapılan 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Yarı finallerinde Zonguldak Yüzme Kulübü sporcuları Ada Berva Hamarat ve Lina Kumsal Güngör yapmış oldukları A ve B barajları ile madalya almaya hak kazandı.

Ada Berva Hamarat toplamda yapmış olduğu üç baraj ile 17-19 Aralık 2021 yılında yapılacak 12 Yaş finaline gitmeye hak kazanırken, Lina Kumsal Güngör 32 salise ile final şansını kaybetti. Ancak derecesini 03.20 saniye geliştirerek ilerisi için umut verdi.

Zonguldak Yüzme Kulübü'nden yarışmalarla ilgili yapılan açıklama şöyle: "Zonguldak Yüzme Kulübü olarak öncelikle bu süreçte sporcularımıza kulüp antrenörlerimize ve ailelerine göstermiş oldukları ve daha uzun süre gösterecekleri özveri için teşekkür ederiz.

Kulübümüz olarak bize bugün ve gelecekte yetiştireceğimiz sporcular için tesislerin verimli kullanımı hakkında sonuna kadar destek olan Gençlik Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel e teşekkür ederiz. Gençlik Spor Kilimli ilçe Müdürü Önder Keskin nezaretinde bu işin ekip çalışması olduğunu bize hissettiren ve gösteren havuzun, tesis amirine, spor servisine, cankurtaranına emekçi temizlik personelimiz ve güvenlik arkadaşlarımıza, Zonguldak Yüzme il temsilciliğine Kardeş kulübümüz MFA Zonguldak Spor Kulübüne desteklerinden ötürü teşekkür ederiz"

Finaller 17-19 Aralık 2021 tarihleri arasında Edirne'de gerçekleştirilecek.