Zonguldak Merkeze bağlı Beycuma beldesinin Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Devlet Su işleri (DSİ) Kastamonu 23'üncü Bölge Müdürü Sait Umucu ile Karayolları 15'inci Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi'yi makamlarında ziyaret etti.

UMUCU'YA ZİYARET...

Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, beraberinde Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun ile birlikte ilk olarak DSİ Kastamonu 23'üncü Bölge Müdürü Sait Umucu'yu makamında ziyaret etti. Ziyarette, Beycuma beldesinin su ihtiyacını karşılamak üzere yapımı devam eden "Karadere Alt Havza ve Üst Havza Taşkın Koruma ve İçme Suyu Göleti Projesi"ndeki çalışmalarının son durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, yapımı devam bu proje hakkındaki eksiklikleri ve görüşlerini Bölge Müdürü Umucu'ya iletti.

Bölge Müdürü Umucu da, eksikliklerin hızla giderileceğini ve projenin bu yıl içerisinde tamamlanacağının sözünü verdi.

Başkan Kundakçıoğlu ise, Bölge Müdürü Umucu'ya teşekkürlerini iletti ve konunun takipçisi olacağını söyledi.

ÖZENDİ'YE ZİYARET...

Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, beraberinde Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun ile birlikte Kastamonu'da Karayolları 15'inci Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Karayolları15'inci Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi'yi makamında ziyaret eden Başkan Kundakçıoğlu, Beycuma beldesi ile Karaman beldesi arasındaki 7 kilometrelik yolun ihale aşaması ile ilgili bilgiler aldı.

Bölge Müdürü Özendi, Beycuma-Karaman arasındaki 7 kilometrelik yolun proje aşamasından ihale aşamasına getirildiğini, bu yılın Mayıs ayı içerisinde ihalesinin yapılacağını ve Temmuz ayı içerisinde de ihaleyi alan firmanın yol yapım işlerine başlayacağını ifade etti. Özendi, projenin büyüklüğünden de bahsederek, yol yapımının sıkıntılı bir süreç olduğunu ve yaklaşık 2 yıllık bir süreçte tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Kundakçıoğlu da, görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bir kez daha başta AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar olmak üzere emeği geçen ve geçecek herkese teşekkürlerini iletti.

Editör: Pusula Gazetesi