Birinci Amatör Küme Çaycuma grubunda sezon başından bu yana aldığı başarılı sonuçlarla şampiyon olmayı başaran Çaydeğirmenispor'da keyifler yerinde. Topladığı 45 puan puanla grubu şampiyon tamamlayan Çaydeğirmenispor 18 maçta 15 galibiyet alırken, hiç berabere kalmadı. 3 yenilgi alan Çaydeğermenispor rakip kaleleri 84 kez havalandırırken kalesinde ise 15 gol gördü. En yakın rakibi İstasyon Gemiciler'e 4 puan, Saltukovaspor'da ise 6 puan fark attı. Son maçında Saltukovaspor'u deplasmanda 3-1 yenen Çaydeğirmenispor mutlu sona ulaştı.
PLAY-OFF MAÇLARINI BEKLİYORLAR

Şampiyonluğunu ilan etmesiyle birlikte şampiyonluk yemeğinde buluşarak yorgunluk yemeği yiyen Çaydeğirmenisporlu teknik heyet ve futbolcular şimdi de Play-off maçlarını bekliyorlar. Önümüzdeki hafta başlaması beklenen play-off maçlarında başarılı olup Amatör Süper Lige çıkmayı hedefleyen Çaydeğirmenispor'da moraller yerinde.

ÇAYDEĞİRMENİ'NİN GURURU OLDULAR

Zonguldakspor'un eski takım kaptanı "Kuman" lakaplı sol kanat oyuncusu Şenol Kaypak'ın çalıştırdığı ve aynı zamanda takım kaptanlığını yaptığı Çaydeğirmenispor'un bu başarısı Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'i de gururlandırdılar. Maddi manevi Çaydiğermenispor'a büyük katkılar sunan Belediye Başkanı Satılmış Gebeş de eski bir futbolcu.

ŞENOL KAYNAK "SÜPER LİGİ HAK EDİYORUZ"

Çaydeğirmenispor'un takım kaptanı ve aynı zamanda antrenörü Şenol Kaynak şampiyonlukta en büyük katkının Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'e ait olduğunu belirterek Başkana teşekkür etti. Futbolcularının sezon boyuncu fedakarlık yaptığını açıklayan Kaypak, "Biz camia olarak kenetlendik. Çok yoğun ve yorucu bir sezon geçirdik. İşimiz daha bitmedi. Play-off maçlarında da aynı başarıyı gösterip, layık olduğumuz Amatör Süper ligde çıkmayı hedefliyoruz. Futbolcularımıza ve taraftarlarımıza güveniyoruz. Şampiyonluk kupasını Başkanımız Satılmış Gebeş'e armağan edeceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi