Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig mücadelesi veren ÇATES Işıkspor ile Kepez Çaylıoğluspor için son bir şans ayaklarına geldi.

Birinci Amatör Küme Merkez Grubu şampiyonu ÇATES Işıkspor play-off maçlarında ilk olarak Kayıkçılarspor'u eledi, ardından Yeni Mahalle karısında aldığı iki yenilgi ile birlikte Süper Amatör şansını son maça bıraktı. Bir diğer takım Kepez Çaylıoğlu ise ilk olarak baraj maçında Çomranlı Köyüspor'u eledi, ardından Merkez grubu ikincisi Tepebaşıspor'u eleyerek İstasyon Gemiciler ile oynadığı final maçında rakibine elendi. Kepez Çaylıoğlu'nda bir çok futbolcu kırmızı kart görerek cezalı duruma düşmesi final maçı öncesinde büyük bir hangikap olarak değerlendiriliyor.

Play-off final maçlarını kazanan Yenimahallespor ile İstasyon Gemiciler Süper Lige çıkan ilk iki takım olmuştu.

ÇATES IŞIK VE KEPEZ ÇAYLIOĞLU'UN SON ŞANSLARI
ÇATES Işıkspor ile Kepez Çaylıoğluspor'un Süper Amatör Lige yükselebilmesi için son bir şansları var. Çift maç üzerinden oynanacak final maçında karşı karşıya gelecek olan ÇATES ve Kepez'den birisi Süper Amatör Lige çıkacak, elenen takım Süper Amatör Lig umutlarını gelecek sezona bırakacak.

İki takım arasındaki ilk maça Cuma günü 15.00'da Çatalağzı Sahası'nda oynanacak. Rövanş maçı ise 3 Nisan Çarşamba günü Ereğli Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda 14.30'da oynanacak. İki maçta skor üstünlüğü yakalayan takım özlemini duyduğu Amatör Süper Lige çıkma şansı yakalayacak.

Editör: Pusula Gazetesi