İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in futbolcusu Devrekli Mesut Özil'in memleketinin takımı Devrek Belediyespor için yaptırdığı tesisler büyük bir hızla ilerliyor. Devrek Mesut Özil Tesisleri'nde kaba inşaatın sıvası tamamlandı, sıra iç ve dış dekarasyon ve diğer işlere geldi.

Yıllar önce başlamasına rağmen yaşanan sorunlar nedeniyle inşaatı duran Mesut Özil Devrek Belediyespor tesisleri geçtiğimiz aylarda Mesut Özil'in ikinci hamlesi ile birlikte yeniden başladı. Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor için yapılan tesisler tamamlandığında takımın en büyük sorunu da çözülmüş olacak.

BİR ÇOK SÜPER LİG KULÜBÜNÜN BÖYLE TESİSİ YOK
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor, bir çok Süper Lig ve 1.Lig takımlarının bile sahip olamadığı tesise sahip olacak. Hatta 14 yıl boyunca Türkiye Birinci Futbol Ligi'nde mücadele eden ve şu anda 2.Lig'de boy gösteren temsilcimiz Zonguldakspor'un bile şu anda bir tesisi yok. Kırmızı-lacivertli ekip Fener'de bulunan ve yaklaşık 50-60 yıllık TTK'ya ait binada tadilat yapmak için çaba gösteriyor, futbolcular da DSİ misafirhanesinde kalıyor.

Devrek'te ise camia hemşehrileri olan Mesut Özil'i Devrek Belediyespor için yaptırdığı bu tesisler için Özil'e minnettar