Kadınlar Hokey Süper Lig maçları 16-21 Kasım tarihleri arasında Zonguldak Site Kapalı Spor Salonu'nda oynanacak. Zonguldak'ı bu müsabakalarda Gençlik merkezim, Gençlik Spor Kulübü temsil edecek. Gençlik Merkezim, Gençlik Spor kulübü sporcuları beraberinde antrenör Köksal Kazım ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Müsabakaların en iyi ortamda oynanması için gerekli hazırlıkların yapıldığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, başta antrenör Köksal Kasım olmak üzere tüm sporculara müsabakalarda başarı temennisinde bulundu. Yüksel, Kadınlar Hokey Süper Lig müsabakalarının Zonguldak hokeyinin nerelere geldiğinin gösterdiğini belirterek Zonguldak Gençlik Merkezim, Gençlik Spor Kulübü sporcularına tek tek başarı temennisinde bulundu.

SPORCULARA HEDİYELER VERİLDİ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ziyaretlerinden dolayı antrenör Köksal Kasım ve sporculara teşekkür ederek sporculara çeşitli hediyeler takdim etti.

HOKEYSEVERLERE ÇAĞRI VAR

Zonguldak Gençlik Merkezim, Gençlik Spor Külübü yönetimi ve antrenör Köksal Kasım Zonguldaklı hokeyseverleri maça davet ederek duygusal bir çağrı yaptı: "Emekçinin işçinin şehri Zonguldak madenci ruhunu taşıyan, madenci torunları çocukları, kıyı Karadeniz bölgesini temsil eden tek süper lig bayan hokey takımı, omuzunda bir el, bileğinde bir kuvvet olsa bu serüvenini daha iyi şartlarda sürdürebilir. Gözümüz kapalı, içimiz rahat alnımız dik müsabakalarda görüşmek dileğiyle, Herkesi Site Spor Salonu'nda 16-21 Kasım 2019 tarihlerinde oynanacak olan bayanlar salon hokey süper lig maçlarına bekliyoruz. Haydi Karaelmas takımına sahip çık. Maddi manevi desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e, Spor Şube Müdürü Gazel Güven'e teşekkür ederiz"

Editör: Pusula Gazetesi