Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde Cumartesi günü 12.00'da Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesinde Akınspor haftalar sonra kazanmak, Kilimli Belediyespor ise yakaladığı galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Ligde geride kalan 8 hafta içinde Akınspor 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 yenilgi ile topladığı 4 puanla kümede kalma mücadelesi veriyor. Rakibi Kilimli Belediyespor ise 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile topladığı 17 puanla ikinci sırada kendine yer buldu.

Akınspor ve Kilimli Belediyespor arasında oynanacak kritik karşılaşma için "Koyun can derdinde, kasap et derdinde" yorumu yapılabilir. Akınspor kümede kalma mücadelesi verirken, Kilimli Belediyespor ise şampiyonluk mücadelesi veriyor.

AKINSPOR'UN CEZALILARI CAN SIKIYOR
Akınspor, 4 hafta önce deplasmanda oynadığı Çaydeğirmeni Belediyespor maçında 90'ncı dakikaya 2-1 mağlup girdi. Maçın hakemi uzatmaları az gösterdiği gerekçesiyle Akınsporlu futbolcular maçın hakemine itirazda bulunmuş ve bu itirazlar şiddetini artırınca 4 futbolcu kırmızı kart görmüştü. Akınsporlu 1 oyuncu da daha önce kırmızı kart gördüğü için maç yarıda kalmış ve Tertip Komitesi kararıyla Akınspor bu maçtan 3-0 mağlup ilan edilmişti. Aynı maçta olaylara karışan 2-3 futbolcu da ceza alınca Akınspor yaklaşık 8 futbolcusundan yararlanamamış ve kötü sonuçlar almıştı.

Editör: Pusula Gazetesi