Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde ikinci yarı müsabakaları 20 Ocak tarihinde başlayacak. 28'er puanlı lider Gelikspor ile Kilimli Belediyespor yarışı ilk yarı büyük çekişmeye sahne oldu.

Her iki takımda sezon öncesinde yaptıkları flaş transferlerle dikkatleri üzerine çekmiş, hedefleri doğrultusunda ise kafa kafaya ilk yarıyı tamamladılar. İkinci yarı da iki takım arasındaki çekişmenin devam etmesi bekleniyor. En yakın rakipleri 20 puanlı Akınspor'un puan farkını kapatarak şampiyonluk mücadelesi vermesi ise zor görünüyor.

GELİKSPOR DAHA HAZIR GÖRÜNÜYOR
İlk yarıyı averajla lider tamamlayan Gelikspor mevcut kadrosundan fire vermezken, yaptığı takviyelerle gücüne güç kattı. Ereğli Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçında iyi görüntü çizen Gelikpor rakibine 1-0 mağlup olmasına rağmen iyi futbolla göz doldurdu. Daha sonra Bartın 1. Amatör Küme ekiplerinden Amasraspor ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kazanan Gelikspor ikinci yarıya daha hazır bir takım görüntüsü çizdi.

KİLİMLİ'DEN GİDENLER ÇOK, GELENLER VAR

İlk yarı Gelik ile kafa kafaya mücadele veren Kilimli Belediyespor'da ilk yarının mevcut kadrosundan önemli kayıplar yaşandı. Kaleci Hamit'in yanı sıra Kaan Demircan ve Suat Kerçin'in durumları belirsiz, büyük ihtimalle bu futbolcular Kilimli ile devam etmeyecek. Ali Tezel ve bazı futbolcular da takımdan ayrıldı. Bu futbolcuların yerini doldurmaya çalışan sarı-siyahlı ekip iyi bir hazırlık döneminin ardından ikinci yarıya hazır girmek istiyor.

KİLİMLİ-ÇAYDEĞİRMENİ, FİLYOS-GELİK

Ligin ikinci yarısına Gelikspor daha avantajlı girecek. Çünkü Gelik'in rakibi Filyos Ateşspor ligden çekildi ve Gelik maç yapmadan 3 puanı hükmen kazanacak. İkinci yarıya 1 hafta daha fazladan hazırlanma fırsatı bulacak.

Kilimli Belediyespor ise sahasında ilk maçını Çaydeğirmeni Belediyespor ile oynayacak. Sarı-siyahlı ekip Çaydeğirmeni karşısında ilk maçtan galip ayrılmıştı.

Editör: Pusula Gazetesi