Birinci Amatör Küme Merkez B Grubu'nda namağlup şampiyon olarak play-off maçlarına kalan Kozlu Belediyespor Antrenör Erkan Sadıklar nezaretinde adım adım Süper Amatör Küme'ye koşuyor.
Yeşil-beyazlı ekip sezon öncesinde oluşturduğu güçlü kadro ile rakiplerine sezon boyunca adeta kök söktürdü. Oynadığı tüm maçları kazanan, beraberlik dahi almayan Kozlu Belediyespor play-off ilk maçta Çaycuma Kayıkçılar Gençlerbirliği ile karşılaştı. Deplasmanda oynadığı ilk maçı 7-0 gibi farklı skorla kazanan yeşil-beyazlı ekibin rakibi Kayıkçılar ikinci maça Tertip Komitesi'ne dilekçe vererek çıkmayacağını bildirdi. Bu maçtan hükmen 3-0 galip ayrılan Kozlu Belediyespor direkt olarak finale çıktı.
FİNALDEKİ RAKİP GÜLÜÇ BELEDİYESPOR
Kozlu Belediyespor final maçında Pazar günü Ereğli Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda 14.30'da Gülüç Belediyespor ile final maçının ilk ayağını oynayacak. Bu maçtan avantajlı skor alarak rövanş maçını bekleyecek olan Kozlu Belediyespor, Gülüç Belediyespor'u eleyerek tekrar layık olduğu Süper Amatör Lige çıkmayı hedefliyor.
Kozlu Belediyespor Süper Amatör Lig'e çıkması halinde mevcut kadrosunu koruyarak yapacağı takviyelerle Bölgesel Amatör Lige çıkmanın hesaplarını yapacak