Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig müsabakaları başladı. 2018-2019 futbol sezonu ilk hafta maçları Cumartesi ve Pazar günü çeşitli sahalarda oynanan müsabakalarla geride kaldı. İlk haftada oynanan 6 karşılaşmada toplam 30 gol atıldı.

HAKEMLERE ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Amatör Süper Ligde neredeyse tüm maçlarda yeni sezon öncesinde hakemlere çiçek takdim edildi, başarılı bir sezon temenni edildi. Gelikspor-Filyos Ateşspor maçı da bunlardan biriydi.

GELİKSPOR LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU

Haftanın en farklı galibiyeti geçtiğimiz sezon şampiyonluğu Alaplı Belediyespor'a kaptıran Gelikspor sahasında Filyos Ateşspor'u 6-1 yenerek aldı. Antrenör Gökhan Konmuş ile birlikte sezon öncesinde iyi bir hazırlık dönemi geçiren ve eksik mevkilerini tamamlayan Gelikspor aldığı bu galibiyetle ilk haftada liderlik koltuğuna oturdu.

ŞAMPİYON ALAPLI'YA CAPETİ DARBESİ
Geçtiğimiz sezonu namağlup şampiyon tamamlayan Alaplı Belediyespor ise ligin ilk haftasında ligin yeni ekiplerinden Capeti Merkez Atölyesi'ne konuk oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan Capeti Merkez Atölyesispor sahadan 2-0 gibi net skorla galip ayrılarak haftanın sürprizine imza attı. Capeti gördüğü iki kırmızı kartla maçı 9 kişi tamamladı.

KİLİMLİ İDDİALI BAŞLADI
Kilimli Belediyespor flaş transferlerle adeta transfer şampiyonu oldu. Sezona Çaydeğirmeni Belediyespor deplasmanında başladı ve 90 dakikayı 4-0 galip tamamladı. Kilimli Belediyespor bu galibiyetle şampiyonluk yolunda bende varım dedi.

Muslu Belediyespor sahasında Kozlu Belediyespor'u 5-2 yenerek büyük bir özgüven kazanırken, Akınsopr ise sahasında İhsaniyespor'u 3-1 ile geçti. Çaycumaspor ligin yeni ekibi Perşembe Belediyespor'a acımadı ve sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Editör: Pusula Gazetesi