Amatör Süper Lige yükselme play-off maçında hafta sonu saha ve seyircisi önünde Capeli Merkez Atölyesispor ile karşılaşacak olan Muslu Belediyespor'da moraller yerinde. Cumartesi günü Fener Sahası'nda oynadıkları play-off ilk maçında rakibini deplasmanda 3-1 yenerek büyük bir avantaj yakalayan Muslu Belediyespor, Pazar günü 13.00'da Çatalağzı Sahası'nda kritik bir maç oynayacak. Capeti Merkez Atölyesispor'a 1 farkla yenilmesi halinde bile Amatör Süper Lige çıkacak olan Muslu Belediyespor sahaya temkinli çıkacak.

Taraftarının önünde şampiyonluk turu yaşamak isteyen ve özlem duyduğu Amatör Süper Ligi hedefleyen Muslu Belediyespor'da futbolcularda ve camiada büyük bir heyecan yaşanıyor.

Bir diğer final maçında ise yine Pazar günü saat 13.00'da Perşembe Sahası'nda 4-4'ün rövanşında Perşembe Belediyespor ile Subatanspor karşılaşacak. Kazanan takım Amatör Süper Lige çıkacak.

Perşembe Belediyespor-Subatanspor ve Muslu Belediyespor-Capeti Merkez Atölyespor maçlarında avantaj sağlayan takımlar direkt Amatör Süper Lige çıkacak, kaybeden takımlar ise önümüzdeki hafta birbirleri ile karşılaşıp, kazanan takım 3.takım olarak Amatör Süper Lige çıkacak. Bu 4 takımdan 3'ü Süper Amatöre çıkarken 1 takım ise umutlarını gelecek sezona bırakacak.

Editör: Pusula Gazetesi