Sultanwar, yaklaşık 7 yıldır hizmet veren en iyi knight online pvp serverler başında gelmektedir. Tecrübeli bir ekibe sahip olan Sultanwar knight online pvp serverinde bulunan başlıca sistemler şu şekildedir:

  • Klan Sistemi
  • Notice Sistemi
  • Usko Sistemi
  • Pk Sistemi

Sultanwar hemen hemen her türlü fonksiyonu barındıran bir web sitesine sahiptir. Dolayısıyla oyuncular bu web sitesi üzerinden her türlü işlemlerini her hangi bir yetkiliyle iletişime geçmeden halledebilmektedirler. Yine oyun içerisinden de view info sistemi ile yanınızdaki oyuncunun para ve np miktarıyla birlikte eşyalarına bakabilmeniz mevcuttur. Server türü light farm olmak üzere farm yapmayı seven oyuncular için dizayn edilmiştir. Bitiş seviyesi 83 seviye olmakla birlikte 83/10 olarak da geliştirmeler mevcuttur. Oyun düzenini bozmamak adına bütün eşyaların yükseltme sayısı +8 ile sınırlandırılmıştır. Ayrıca oyuncu deneyimini önemsediğimizden dolayı macro kullanımı siz değerli oyuncularımız için serbest bırakılmıştır. Oyun düzenini bozmamak adına yapmış olduğumuz bir diğer çalışma dengeli drop sistemidir. Oyunun her seviyesinde kurulmuş denge ile belli bir seviye grubuna sahip oyuncular geriden gelenlerin çok çok üzerinde kalamayacak ve bu farkı oluşturmak için farm yapmaya devam edecektir. Dolayısıyla oyun zorluğumuzun exp kasma mantığına dayalı olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Oyuna başlamak üzere olan oyuncularımıza bir ipucu bırakacak olursak bu şu olacaktır: "1 ile 60 level arası maradon emc ve luferde bulunan görevler ile kolaylıkla 60 levele kadar kasabilirsiniz."

Bu bilgilere ulaştığımız pvp-kenti tanıtım sitesinden de oyuncu geri dönüşlerine baktığımız kadarıyla, oyuncular Sultanwar diriliş knight online pvp serverini oldukça sevmektedirler. Yıllardır hizmet veren sultanwar ekibi, bu sayede tecrübesiz bir ekibe sahip olmadıklarını ispatlamışlardır.

Pvp kenti üzerinde knight online başta olmak üzere sırasıyla silkroad online ve metin2 pvp serverler ile ilgili de tanıtım hizmeti bulunmaktadır. Metin2 yıllardır oynanan en eski mmorpg oyunlarından biridir ve hala bir çok oyuncusu bulunmaktadır. Sizler de normal oyunlardan sıkılıp özenle oluşturulmuş pvp yani private serverlerin tadına bakmak istiyorsanız pvp-kenti.com adresinden bu müthiş tanıtım sitesine ulaşabilirsiniz.