Zonguldaklı işadamı, Dubai Kraliyet Aileleri iş Konseyi Başkanı Süleyman Taşçı geçtiğimiz ay içinde Zonguldakspor'a talip olarak gündemi meşgul etmişti. Zonguldakspor yönetiminin yanısıra Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ile de birer görüşme yapan Süleyman Taşçı, Zonguldakspor yönetiminin kulübün borçlarına karşılık fazla para istediği gerekçesiyle Zonguldakspor'u almaktan vazgeçmişti.

DEVREK BELEDİYESPOR YÖNETİMİ TAŞÇI'DAN DESTEK İSTEDİ
Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Devrek Belediyesporlu yöneticilerin aslen Devrekli olan İstanbul ve Duabi arasında yoğun bir iş trafiği yaşayan Süleyman Taşçı ile bir görüşme yaptı. Görüşmede Devrek Belediyespor yöneticilerinin 2020-2021 futbol sezonu öncesinde Taşçı'dan destek istediği öğrenildi.

Devrekli Süleyman Taşçı'nın ise memleketinin takımı Devrek Belediyespor için elinden gelen desteği yapacağı sözünü verdiği öğrenildi. Devrek Belediyespor yönetimi Taşçı'dan kadroya kaliteli 4-5 futbolcu konusunda destek istediği öğrenildi. Taşçı'nın ise bu talebe karşı olumlu baktığı ve söz verdiği belirtildi.

DEVREK YENİ SEZON YENİ UMUTLARLA GİRİYOR
Devrek Belediyespor ise geçtiğimiz sezon takımı çalıştıran teknik direktör İlhan Özer'in karşılıklı olarak yollarını ayırmasının ardından kırmızı-beyazlı ekip Zonguldakspor'un ve Galatasaray'ın efsanevi futbolcusu Savaş Demiral ile prensip anlaşmasına vardı. Büyük Savas Salı günü Zonguldak'a gelerek Devrek'te Devrek Belediyesporlu yöneticilerle detayları görüşecek.