Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, 3-0 biten Kahramanmaraş maçının ardından istifa ettiğini açıklamıştı. Süleyman Caner'in kulübün başında olmasını isteyen Zonguldakspor taraftarları destek ziyaretinde bulundu.

Zonguldak'ta spora ve sporculara verdiği desteklerle de sahip çıkan Süleyman Caner'e ilk destek verenler arasında Elvanpazarcıkspor Kulübü yönetimi ve taraftarları oldu. Süleyman Caner'i ziyaret eden Kulüp Başkanı Ali Rıza Bozkurt ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, "Süleyman Caner, Zonguldakspor için bit umuttur. Biz bunu biliyoruz. Kendisinin kulübünün ve takımının başında olması gerektiğini söyledik. Zonguldakspor onsuz olmaz. Takım ve kulüp zor zamanlar geçiriyor. Bizler de bunun farkındayız. Ancak bu kulübü buralara getiren de kendisidir. Nasıl mücadele ettiklerini bizler biliyoruz. Kim ne derse desin, biz Süleyman Caner ile birlikte yürümek istediğimizi ifade ediyoruz. Zonguldakspor büyük bir kulüp, büyük bir aile ve taraftara sahip. Taraftarlarımızın da Başkanımızın yanında olduğunu düşünüyoruz. Eğer birlik ve beraberlik içerisinde olursak bu kulüp üst sıralara gelecektir. Başkanımıza desteğimiz tamdır" ifadelerini kullandı.

Elvanapzarcıkspor Kulübü'ne ve taraftarlara desteklerinden ötürü teşekküre den Süleyman Caner, Zonguldakspor'un iyi yerlerde olması için en güzeli neyse onun olması temennisinde bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi