TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta zor günler geçiren Zonguldakspor Pazar günü sahasında Hekimoğlu Trabzon'a 3-0 yenilerek galibiyet hasretini sürdürdü. Kırmızı-lacivertli ekip son 4 maçta yalnızca 1 puan alabildi.
TARAFTAR-FUTBOLCULAR ARASINDA BAĞ KOPTU
Zonguldaksporlu futbolcuların Cuma günü idmana 1960 model arabayla gittiği anları futbolcular kulübü küçük düşürücü video-klip haline getirip sosyal medyada yayınlamaları taraftarın büyük tepkisine neden oldu.
Zonguldakspor-Hekimoğlu Trabzon maçı öncesinde taraftarlar futbolculara tepki gösterdi. Ardından sahaya çıkarken de futbolculara moral vermek için tribüne çağırdı. Ancak futbolcular taraftara gitmeyince ipler koptu. "En büyük taraftar, futbolcular sahtekar" şeklindeki tezahuratlar ise futbolcular üzerinde 90 dakika boyunca olumsuz etki yaptığı gözlendi.
MUHAMMET MURAT CÜNTAY'DAN ÇAĞRI GELDİ
Zonguldakspor'a maddi manevi katkısı bulunan yöneticilerin başında gelen ticaretini İstanbul'da sürdüren Zonguldaklı işadamı Zonguldakspor yönetim kurulu üyesi Muhammet Murat Cüntay camiaya yönelik "Sükunet, konsantrasyon ve kenetlenme" çağrısında bulundu.
İşte Cüntay'ın anlamlı çağrısı: "Değerli Zonguldaklılar ve Zonguldaksporlular ; Bu çağrıyı sezon başından beri takıma elinden geldiğince yakın olmaya, kendi imkanlarınca destek olmaya çalışan bir Zonguldaklı ve Zonguldakspor taraftarı olarak yapmaktayım.Bu açıklama ve çağrı şahsi fikirlerimden oluşmaktadır.
Öncelikle taraftarın öneminin Zonguldak' da her kentte oldugundan daha fazla olduğunu hepimiz biliyor ve kabul ediyoruz. Taraftarsız futbol ve Zonguldakspor zaten düşünülemez.
İki gün önce yaşanan video krizi ile alakalı takım içinde gereken görüşmeler yapılmıştır.Bu videoyu ceken ve yayınlayan arkadaşlarımız takım içinde iyi niyetlerine inandıgımız genç oyuncularımızdır.Kısa sürenin ardından da bu video takım kaptanları tarafından kaldırtılmıştır.
Takımımız sezon içinde inişler ve çıkışlar yaşamış olup 25.hafta itibariyle 32 puan toplamıştır.Daha iyisi mutlaka olabilirdi fakat tüm imkansızlıklara rağmen toplanan bu puanı ve bu puanları toplayan ekibi de asmamak lazım.
Tüm camiadan şahsi ricam sudur; geride kalan 9 haftada başka bir gündem oluşturmayalım, bunlar sezon sonu analiz edilesi konular olarak kalsın hafızalarda ,takımın muhakkak yanında olalım, koşulsuz destek olalım ve ligi en iyi yerde bitirme noktasında her zaman olduğu gibi gerekeni yapalım...
Önümüzdeki 3 hafta çok kritik, deplasmanda alacağımız Urfa galibiyetinin ardından içeride Sarıyer' i yenip Samsun'a rahat gitmeliyiz. Başka Zonguldak, başka Zonguldakspor yok. KENETLEN ZONGULDAK"