AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, projelerinin çok yakında tanıtımını yapacağını belirterek "5 ana projemiz ve yardımcı projelerimiz var" dedi.

Zonguldak'ta özellikle yollar ve su fiyatları ile ilgili çok talep aldıklarını belirten Alan "Şu an bir yüzde vermem doğru değil ama kesinlikle suda indirim yapacağız. Vatandaşımızın cebini rahatlatacağız. Çünkü ülkede en pahalı suyu kullanana iki ilden biriyiz. Zonguldak olarak bunu hak etmiyoruz" dedi.

Alan, projeler ve göreve geldiğinde ilk yapacağı işler ile ilgili şunları söyledi;

"Projelerimiz hazır, il başkanım, ilçe başkanlarım ve teşkilat mensuplarıyla gördü. Sayın milletvekillerimizin programlarına göre bu hafta sonunda tarih ver yeri paylaşarak kamuoyuna projelerimizi tanıtacağız. Aynı toplantıda meclis listesindeki adaylarımızı da tanıtacağız. Zonguldak artık projelerimizi görecek. Vatandaşlarımızı daha sağlıklı ve daha net karar verecektir. 5 ana projemiz ve yardımcı projelerimiz var. Biz gökteki yıldızları vaat etmiyoruz. Ayağı yere sağlam basan, çok uygulanabilir projelerimizi yaparak kentin çehresini geliştireceğiz. Vatandaşlarımızın en birinci talebi yollar. Su fiyatları ile ilgili talepler çok geliyor. Yolları yapmak zaten belediyenin görevimiz, göreve geldiğimiz ilk günden itibaren yolları yapmaya çalışacağız. Barajdan çıkan su musluklarımıza gelene kadar kayıp-kaçak ve israfı engelledikten sonra; şu an bir yüzde vermem doğru değil ama kesinlikle suda indirim yapacağız. Vatandaşımızın cebini rahatlatacağız. Çünkü ülkede en pahalı suyu kullanana iki ilden biriyiz. Zonguldak olarak bunu hak etmiyoruz. 31 Mart'ta ipi göğüsledikten sonra en hızlı şekilde yollarımızı yapacağız, suda indirim yapacağız."

Editör: Pusula Gazetesi