Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Kozlu Belediyespor Pazar günü deplasmanda Kilimli Belediyespor ile çok kritik bir maça çıkacak. Son iki haftada topladığı 6 puanla küme düşme potasında büyük bir avantaj yakalayarak rakipleri Çaycumaspor ve Perşembe Belediyespor'a iyice yaklaşan Kozlu Belediyespor'da moraller üst düzeyde.

Transfer döneminde Suat Kerçin gibi tecrübeli bir ismi kadrosuna dahil eden Kozlu Belediyespor Suat'ın tecrübesinden de yararlanıyor. Çaycumaspor ve İhsaniyespor'u yenerek önemli 6 puan toplayan Kozlu Belediyespor, zirve mücadelesi veren Kilimli Belediyespor karşısına da galibiyet için çıkacak. Kilimli Belediyespor'un da mucize de olsa şampiyonluk umudu bulunuyor.

Bu maçın hazırlıklarını Antrenör Erkan Sadıklar nezaretinde kendi tesislerinde sürdüren Kozlu Belediyespor'da antrenör Sadıklar futbolcularını zorlu Kilimli Beledtiyespor maçına motive ediyor. Üst üste alınan 2 galibiyetle özgüvenini geri kazanan yeşil-beyazlı ekip rakipleri Çaycumaspor ve Perşembe Belediyespor'un da puan kaybetmesini bekleyecek.

Editör: Pusula Gazetesi